שאלה בקשר להסרת קרום בתולין

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להסרת קרום בתולין
    ליאת
    20/08/2011

ד"ר שלום, ערב טוב
    אני פונה אלייך בהקשר לניתוח להסרת קרום ביתולין.
    אני בת 27, בתולה. מתקשה מאוד לבצע חדירה ושוקלת לעבור ניתוח להסרת קרום הבתולין. אינני יודעת אם הבעייה היא פסיכולוגית- כלומר פחד מהחדירה עצמה או פיזית- שאני עושה משהו לא נכון.(היה לי בן זוג ללא ניסיון ודבר זה הקשה עלינו מאוד לבצע חדירה ולכן נישארתי עדיין בתולה..)
    הייתי רוצה לשמוע מה הסיכונים הכרוכים בניתוח זה, לצד עלות.
    אני חוששת מכיוון שנירשם בפורום שזוהי הרדמה מליאה..

אודה מאוד לתשובתך
    ותודה רבה על היחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להסרת קרום בתולין - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    20/08/2011

ניתוח לביתוק קרום בתולין הוא ניתוח פשוט בהרדמה כללית מאד קצרה מנתקים את הטבעת של הקרום ואז אין בעיה בחדירה ,אני חייב לצין שאם את סובלת מווגיניסמוס זו מחלה על רקע נפשי שאת לא נותנת לחדור במצב הזה לא מומלץ לבצע ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת קרום הבתולין

ליאת
    21/08/2011

ד"ר שלום, צהריים טובים
    אני מודה לך מאוד על התשובה המהירה.
    עליי לציין מס' דברים: היות ואני ובן זוגי לשעבר, ניסינו לבצע חדירה עם כל החששות שלו ושלי ביחד ועם כל חוסר הניסיון של שנינו, הצלחנו מעט לפתוח את ה"טבעת" (הגניקולוג שלי אישר את העניין.) ולכן איני יודעת אם באמת יש לי וגניסמוס מכיוון שאני ובן זוגי לשעבר ערכנו מס' שיחות וכתוצאה מכך התפוגגו אצלי מעט החששות מהחדירה עצמה. אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון בגלל חוסר הניסיון שלי בעיניין..
    אתה ממליץ לי בכל זאת לפנות לסקסולוג למרות הכל?
    דבר נוסף שרציתי לשאול: אם אני מחליטה לעבור את הניתוח, מהם הסיכונים בניתוח
    ( היות שמדובר בהרדמה כללית ידוע לי שיש לבצע מספר בדיקות לפני ולכן חשוב לי מאוד לדעת מהם הסיכונים בניתוח זה.), מהי עלות הניתוח?, היכן מתבצע כל ההליך הניתוחי והאם יש אפשרות לקבל הסבר על הניתוח עצמו לפני ההליך הניתוחי?
    ואם יש עוד דברים שעלי לדעת לפני ביצוע הניתוח עצמו אשמח אם תוכל לציין אותם

אודה מאוד לתשובתך בהקדם
    המשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת קרום הבתולין - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    21/08/2011

ניראה לי שאת לא צרכה סקסולוג אם היתה חדירה קלה ,הניתוח בהרדמה כללית מאד קלה רק עם מסכה לאחר שעה את מישתחררת ,בדיקות בגילך אם את מיתחת ל40 רק ספירת דם ,אני עושה את הניתוח בבית חוליםצ פרטי אבל את יכולה ליפנות גם לבית חולים ציבורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו