אסתטיקה ווגינאלית

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• אסתטיקה ווגינאלית
    רוני
    18/09/2011

שלום רב,
    שמי רוני בת 27. כבר שנים שאני מעוניינת לבצע ניתוח לקיצור שפתי הפות אך נורא מתביישת אפילו להתקשר לקבוע פגישת ייעוץ שלא לדבר על לגשת למרפאה. זאת הדרך היחידה שהיה לי אומץ לפנות. אני נבוכה עד כדי כך שאפילו מפני בעלי אני מסתירה זאת. בעיה זאת מטרידה אותי מאוד יום יום ומפריעה לחיי מין תקינים עם בעלי. ואני בטוחה שאם הייתי עושה את הניתוח חיי היו משתנים.
    בתקווה שבקרוב יהיה לי אומץ לעשות זאת האם קו"ח מאוחדת משתתפת בחלק מהוצאות של ניתוח זה? האם מותר לבצע ניתוח זה אם ילדתי לפני 4 חודשים? והאם מותר לבצע ניתוח זה אם יש התקן רחמי?
    תודה תודה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסתטיקה ווגינאלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתטיקה ווגינאלית - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    18/09/2011

רוני שלום אני מבין אותך ואני יכול לספר לך שאני מיתמודד כל יום עם נשים כמוך את יכולה להיכנס לאתר שלי שניקרא לייפות שם תיראי דוגמאות של ליפני ואחרי זה יעודד אותך שאת לא יחידה עם בעיה כזו ,צרי קשר עם מזכירתי היא מאד נחמדה ודיסקרטית ואני בטוח שהיא תדריך אותך אם תירצי היא תיתקשר איתך לצערי קופות החולים לא מישתתפות בעלות הניתוח ,אין כל בעיה עם התקן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסתטיקה ווגינאלית - תגובה - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    22/09/2011

רוני שלום!
    הבעיה שאת מציגה הינה די שכיחה ואנו פותרים אותה מדי יום.
    הנך מוזמנת ברצון אלינו,בדסקרטיות נסביר לך איך אנחנו פותרים את הבעיה.
    שנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו