דגדגן ארוך

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• דגדגן ארוך
    אחת
    07/05/2007

דוקטור לוין שלום,
    הדגדגן שלי ארוך מדי לדעתי, איך אני יכולה לדעת אם זאת רק הרגשה שלי או שזה באמת נכון? יש איזה יחס גדלים שנחשב נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגדגן ארוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגדגן

ד''ר שמואל לוין
    07/05/2007

שלום לך!

אין קריטריונים למידותיו של הדגדגן , הדרך היחידה לברר אם יש משהו חריג היא לפנות לרופא ולהיבדק.

נשמח לעזור לך בנדון בייעוץ חינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגדגן בולט מאוד

שלומית
    02/06/2008

שלום רב, אני סובלת מבעיה דומה, הדגדגן שלי ארוך מדי , כאשר אני מאוננת אני מגיעה לאורגזמה ללא בעייה , אך כאשר אני עם בן זוג המחשבות שלי מתרכזות בגודל הדגדגן....ושאלתי היא האם יש סיכון שניתוח קיצור הדגדגן יגרום להפחתת הנאה מינית? מהם הסיכויים שזה יקרה? ובין איזה סכומים נא המחיר?
    היכן אפשר למצוא תגובות של נשים אחרי ניתוח מסוג זה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הדגדגן

ד"ר עמוס שפירא
    04/06/2008

אין בעולם ניתוח להקטנת הדגדגן זה ניתוח שעבר מין העולם הוא פוגע בהנאה הוא מאד מסוכן כי הדגדגן מלא בכלי דם מאד גדולים שמאד מדממים למגע כמו כן זיכרי הדגדגן שאת רואה הוא קצהו של הדגדגן כולו שאורכו 7 עד 8 סמ לכן אם מתחילים לנתח לא יודעים איכן מסימים לכן אני מציע לך להיתיעץ עם סכסולוג בנושא ולא לחשוב לרגע על ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הדגדגן

ד"ר עמוס שפירא
    04/06/2008

אין גודל אחיד ואין גודל טוב או רע הכל תלוי במיתבונן אל כל פנים אין לגעת בדגדגן זה אבר מדמם מאד אם יש לך בעיות עם הדגדגן פני לסכסולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הדגדגן

ד"ר עמוס שפירא
    08/06/2008

אז בואי ונילמד ביחד מעט רפואה הדגדגן גודלו בין 7 ל8 סמ מה שאת רואה בחוץ זה את קצהו בילבד הדגדגן מכוסה בשיכבת עור יש נשים שאצלן שיכבת העור מאד בולטת ועבה ניתן לטפל בזה לכן את מוזמנת לפגישת יעוץ 0523670383 ואז אסביר לך בדיוק מה הבעיה והאם ניתן לטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו