מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דגדגן ארוךאחת07/05/2007
דוקטור לוין שלום,
הדגדגן שלי ארוך מדי לדעתי, איך אני יכולה לדעת אם זאת רק הרגשה שלי או שזה באמת נכון? יש איזה יחס גדלים שנחשב נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגדגן
ד''ר שמואל לוין07/05/2007שלום לך!
אין קריטריונים למידותיו של הדגדגן , הדרך היחידה לברר אם יש משהו חריג היא לפנות לרופא ולהיבדק.
נשמח לעזור לך בנדון בייעוץ חינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן בולט מאוד
שלומית02/06/2008שלום רב, אני סובלת מבעיה דומה, הדגדגן שלי ארוך מדי , כאשר אני מאוננת אני מגיעה לאורגזמה ללא בעייה , אך כאשר אני עם בן זוג המחשבות שלי מתרכזות בגודל הדגדגן....ושאלתי היא האם יש סיכון שניתוח קיצור הדגדגן יגרום להפחתת הנאה מינית? מהם הסיכויים שזה יקרה? ובין איזה סכומים נא המחיר?
היכן אפשר למצוא תגובות של נשים אחרי ניתוח מסוג זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גודל הדגדגן
ד"ר עמוס שפירא04/06/2008אין בעולם ניתוח להקטנת הדגדגן זה ניתוח שעבר מין העולם הוא פוגע בהנאה הוא מאד מסוכן כי הדגדגן מלא בכלי דם מאד גדולים שמאד מדממים למגע כמו כן זיכרי הדגדגן שאת רואה הוא קצהו של הדגדגן כולו שאורכו 7 עד 8 סמ לכן אם מתחילים לנתח לא יודעים איכן מסימים לכן אני מציע לך להיתיעץ עם סכסולוג בנושא ולא לחשוב לרגע על ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גודל הדגדגן
ד"ר עמוס שפירא04/06/2008אין גודל אחיד ואין גודל טוב או רע הכל תלוי במיתבונן אל כל פנים אין לגעת בדגדגן זה אבר מדמם מאד אם יש לך בעיות עם הדגדגן פני לסכסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גודל הדגדגן
ד"ר עמוס שפירא08/06/2008אז בואי ונילמד ביחד מעט רפואה הדגדגן גודלו בין 7 ל8 סמ מה שאת רואה בחוץ זה את קצהו בילבד הדגדגן מכוסה בשיכבת עור יש נשים שאצלן שיכבת העור מאד בולטת ועבה ניתן לטפל בזה לכן את מוזמנת לפגישת יעוץ 0523670383 ואז אסביר לך בדיוק מה הבעיה והאם ניתן לטפל
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?