קרום בתולין

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין
    בת 22
    17/10/2011

היי, רציתי לשאול לגבי קרום הבתולין, הלכתי לרופאת נשים משום שאני לא מצליחה להחדיר טמפון וגם לא אצבע, וגם כשאני מנסה זה כואב מאוד, והיא אמרה לי שיש חור קטן מאוד, ושעדיף לנסות לפתוח ביחסי מין, ואם זה לא יילך אז לחזור שוב. האם אפשר לפתוח חור מבלי שיהיה גדול מדי ומבלי להרגיש כאבים? ואם כן אז איך? (אני ממש מפחדת מהכאב)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום בתולין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום בתולין - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    17/10/2011

אם הרופא שבדק אומ ר שהחור מאד קטן יש 2 אפשרויות פתיחה בניתוח בהרדמה כללית זה לא כואב או לנסות לקיים יחסי מיין אפשר להישתמש בשמן תינוקות שהחדירה יותר קלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתולין

דר שפירא
    20/10/2011

אם מנתחים אז עושים פתח גדול אם את רוצה עדיין לישמור על קרום הבתולין קיימת אפשרות להישתמש במרחיבים ,פני לסקסולוגים הם יתנו לך מרחיבים שיגדילו את החור לשם הכנסת טמפון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

בת 22
    19/10/2011

מהתשובה הקודמת, האם באותו ניתוח לביתוק הקרום, עושים פתח גדול? או די מספיק להכנסת טמפון? כי סך הכל אני לא רוצה לאבד לגמרי בתולין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו