דחוף אם אפשר בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• דחוף אם אפשר בבקשה
    דיאנה
    24/01/2008

אני ערביה ואני לא בתולה ורוצה לעשות נתוח לחזור בתולה אבל רוצה לדעת לפנה החתונה וכמה זמן אפשר לעשות את הנתוח בבקשה לעזור לי דחוף כי אני עומדת לתחתן וכמה זה עולה לי לשלם דחוף תענה לי בבקשה כי אני לא יודעת כלום ואם אפשר מספר טלפון בבקשה דחוף כי אני לא יודעת מה לעשות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף אם אפשר בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דיאנה

ד''ר שמואל לוין
    05/02/2008

אפשר להחזיר את קרום הבתולין לקדמותו ע"י פעולה ניתוחית קצרה ללא אישפוז עדיף לבצע את הפעולה מה שיותר רחוק מתאריך החתונה, כך הצלקת תהיה עמידה וקרום הבתולין ידמה יותר למקור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    05/02/2008

איחוי קרום בתולין הוא ניתוח שעדיף לעשות 3 שבוע ליפני החתונה ניתן לבצע את הניתוח הן בהרדמה כללית והן בהרדמה מקומית התוצאה מובטחת בליל הכלולות יופיע דמם לאחר קיום היחסים ולא ניתן לדעת שאת לא היית בתולה את מוזמנת להיתקשר 0523670383

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו