מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שפתיים פתוחותשוש27/01/2008
שלום רב,
הגניקולוג שלי הודיע לי שמבנה השפתיים שלי פתוח למדי וחשוף להתייבשות וזיהומים.
הדבר אכן מקשה עליי בקיום יחסים, ואני נאלצת למרוח משחת בפנטן פלוס מספר פעמים בשבוע, אך אינני יודעת אם זהו הפיתרון היחיד, ועד מתי אפשר להמשיך כך?
האם נהוג לבצע ניתוחים במצב כזה? מה אחוזי ההצלחה שלהם, והאם הם נחשבים אסתטים בלבד?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שוש
ד''ר שמואל לוין05/02/2008קשה לתת לך תשובה ע"פ תיאור טלפוני בלבד.
רצוי להבדק ע"י רופא נשים שגם מבצע ניתוחים ואגינאלים ואז להגיע לידי החלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא05/02/2008נשים לאחר לידה מרגישות את הנרתיק שלהם פתוח חשוב לדעת בת כמה את יתכן ואת זקוקה למישחה אסטרוגנית ולא בפנטן הניתוח להצרת הנרתיק ניקרא תיקון אחורי והוא לא רק ניתוח אסטטי הוא גם ניתוח שיקום של ריצפת הנרתיק את מוזמנת להיבדק אצל הגניקולוג שלך והוא שיחליט אם יש צורך קוסמטי בילבד או רפואי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שוש06/02/2008אני בשנות העשרים לחיי, לא עברתי לידה. האם יש בכל זאת צורך במשחה אסטרוגנית?
הרופא אמר לי שאין צורך בניתוח, מבחינתו זה בגדר אסתטי, אך אם התופעה מוכרת לכם -
האם יש טיפול משחתי אחר חד פעמי או שאצטרך למעשה למרוח את המשחה למשך כל חיי?
קיום יחסים עם בן זוגי כבר הפך לדבר רחוק מלהיות ספונטני, ולאחר כמה דקות האזור מתחיל לשרוף ולהתייבש. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יובש נרתיקי
ד"ר עמוס שפירא06/02/2008בחורה בגילך אינה זקוקה בדרך כלל למישחה אסטרוגנית יש לה מספיק אם בכל אופן יבש לך ביחסים את צרכה להישתמש בחומרי סיכה ניתוח כאן לא בא בחשבון פני להמשך טיפול לגניקולוג שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?