איחוי קרומים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• איחוי קרומים
    אנונימית
    27/01/2008

שלום!
    לא קיימתי יחסי מין אבל החדרתי דבר חד וכן אצבע, אני בטוחה שנקרע לי קרום המחבר בין השפתיים החיצוניות זה גורם לי תחושה לא נעימה רציתי לדעת אם אכן ניתן לאחות את השפתיים החיצוניות או להצר את המקום שיהיה כמו קודם.או שיש משהו אחר שאתה מציע לי לעשות בעניין הזה כי אני מרגישה "פתוחה" ולא צרה כמו שהייתי קודם.אני ממש מיואשת בעניין הזה.
    דבר נוסף הייתי אצל רופא נשים ובדק אם אני בתולה ואכן אני בתולה ואין צורך לבצע איחוי, אך אחרי שיצאתי מהמרפאה הרגשתי שניהיה חלל באזור של הפתח ז"א עצם הבדיקה גרמה לקרום להיקרע הייתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחוי קרומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ש.ע. היקרה

ד''ר שמואל לוין
    05/02/2008

קשה לנו ע"פ תאור טלפוני וסובייקטיבי לתת לך מענה, נשמח לבודקך ולייעץ לך בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    05/02/2008

אם את בתולה בדיקה גניקולוגית היא רק בהיסתכלות לא צריך להכניס אצבע דרך הקרום את השפתיים החיצוניות לא ניתן לקרב רק את השפתיים הפנמיות הקרום לא ניקרע סתם ולכן קשה לי לימצוא הסבר הגיוני לתחושותיך תיפני שוב לגניקולוג שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    05/02/2008

אם את בתולה בדיקה גניקולוגית היא רק בהיסתכלות לא צריך להכניס אצבע דרך הקרום את השפתיים החיצוניות לא ניתן לקרב רק את השפתיים הפנמיות הקרום לא ניקרע סתם ולכן קשה לי לימצוא הסבר הגיוני לתחושותיך תיפני שוב לגניקולוג שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו