שחזור קרום ביתולים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שחזור קרום ביתולים
    חשוב
    08/11/2011

היי
    אני מעוניינת לעשות ניתוח שחזור רקמת ביתולים.האם אני חייבת לעשות הניתוח רק לפני חתונה!!! כי שמעתח שיש שני סוגים של ניתוחים אחד שעושים חודש לפני חתונה והשניה שהוא נתוח קבוע האם זה נכון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחזור קרום ביתולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחזור קרום ביתולים - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    08/11/2011

נכון מאד בניתוח ליפני החתונה זה מיני ניתוח בעצם יוצרים מצב שביזמן החדירה ירד דם ,ואילו בניתוח השני מחזירים את המצב לקדמותו צרי קשר ונעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחזור קרום ביתולים - תגובה - תגובה

ד''ר שמואל לוין
    16/11/2011

שלום רב
    צר לי לאכזב אותך גברתי,
    אני למדתי כי ניתוח הוא תמיד ניתוח .כך אני מלמד זה 20 שנים סטודנטים ורופאים צעירים בהיותי מנהל מחלקה עם מומחיות של שיקום רצפת האגן אצל האשה.
    מכאן תביני לדעת ,כי שחזור הבתולים היא פעולה ניתוחית שחייבת להתבצע כפי שכל ניתוח חייב להעשות ולא .בשום אופן לא בצורה פרטיזנית זמנית כאילו ועוד מיני כאלו.
    נערה המבצעת ניתוח זה עושה זאת כדי לתקן מצב הגורם לה יסורי נפש בגלל מעידה חד פעמית בניגוד לחינוך שקבלה.
    לכן יש לבצע ניתוח זה כדי שיתן את התוצאות המצופות. וככל שמקדימים כן ייטב
    תודה על ההקשבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו