מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוחחסויה20/11/2011
אני בת 16 , עברתי ניתוח להקטנת השפתיים הפנימיות בנרתיק , אני הגעתי בתולה לניתוח , לאחר הניתוח הגעתי לבדיקה אצל הגינקולוג שלי שעשה לי בדיקה שבבדיקה הוא גילה שאינני בתולה . אני מקשרת את זה לניתוח , האם זה הגיוני???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח - תגובה
ד"ר עמוס שפירא20/11/2011מאד מוזר תישאלי את הרופא שניתח אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
חסויה21/11/2011אתה ניתחת אותי ד"ר שפירא לפני כחצי שנה בערך , את התוצאה אני נורא אוהבת אבל זהו עניין שמטריד אותי אחרי הבדיקה אצל הגינקולוג שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח - תגובה
ד''ר שמואל לוין24/11/2011,,,,,תמיד ניתן לתקן
פני לרופאך המנתח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח - תגובה
ד"ר עמוס שפירא21/11/2011בניתוח שפתיים לא ניכנסים לתוך הנרתיק ,הניתוח הוא חיצוני לחלוטין לכן זה מוזר ,את מוזמנת לבדיקה וניראה ביחד מה קרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
חסויה22/11/2011העניין הוא שאני גרה רחוק ולא יכולה להגיע לאזור ,לפחות לא בתקופה הקרובה
אז אני מבינה שהניתוח נעשה לגמרי חיצוני מהנרתיק , אתה יכול להסיר ממני את הדאגה שישנו מצב שזה נעשה בניתוח עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח - תגובה
ד"ר עמוס שפירא22/11/2011אין סיכוי שבמהלך הניתוח היתה כניסה לנרתיק זה פשוט לא בשדה של הניתוח וזה לא הגיוני ,זה בערך כמו ליפגוע באף במהלך הניתוח אין צורך לחדור לנרתיק לכן ניראה לי מאד מוזר כל הסיפור של הרופאה שבדקה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח - תגובה
ד''ר שמואל לוין24/11/2011שלום רב!!!
אין קשר בין קרום הבתולים לבין הניתוח שעברת.
האם רופאך המטפל טען לפני הניתוח שהנך בתולה??
אם כן והדבר מפריע לך תוכלי תמיד להכנס אלינו ולתקן את המצב
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?