מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח להקטנת שפתיים פנימיותליהי24/11/2011
שלום ד"ר..
בקרוב אהיה בת 21, וכבר עוד לפניי שנתיים התחלתי להתעניין בניתוח להקטנת השפתיים הפנימיות, אבל החלטתי שעד שלא אתחיל להיות פעילה מינית (אני עדיין בתולה) אין צורך למהר..
בזמן האחרון זה התחיל להפריע לי יותר ויותר .. לא מבחינה פיזית.. לא כואב לי או משו .. גם אין התחככות של השפתיים בבגד.. אלא סתם, מבחינה אסתטית זה מפריע. יש לי כמה שאלות בהקשר, והייתי שמחה אם תענה לי על כולן....
שאלותיי הן כאלה:
1. מאיזה גיל אתה ממליץ לבצע את הניתוח?
2. מה הסיכונים שיש בניתוח כזה? האם יש סיכוי שיפגע הדגדגן או היכולת לחוות אורגזמה?
3. כמה זמן אחריי הניתוח אפשר כבר להתחיל לקיים יחסי מין? (מתיי האיזור מחלים לגמרי?)
4. מה העלות של הניתוח? (אם אתה לא יכול להגיד לי בדיוק אז לפחות תגיד בערך... כי אני לא מתכננת לספר על זה להוריי ולכן אצטרך לממן אותו בעצמי....)
5. כמה זמן אורך הניתוח?
6.האם ניתן לבצע אותו בבתי חולים כמו סורוקה, ברזילאי, תל השומר, הדסה וכו'..? או רק בקליניקות פרטיות?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות - תגובה
ד"ר עמוס שפירא24/11/2011את הניתוח אני ממליץ לעשות בכל גיל שזה מפריע לחיים ,כבר עשיתי ניתוח לבת 14 וגם לבת 60 לכן אם זה מפריע לך אז בואי לפגישת יעוץ ונדבר ,הניתו בדרך כלל ללא סיכונים כי האבר הוא חיצוני ולכן אין סיכוי לפגיע בדגדגן מנתח מנוסה בדרך כלל עובד ללא סיבוכים למזלנו הניתוח חיצוני ואם יש סיבוך מתקנים ,התפרים נמסים אחרי שבועיים שלשה ואז אפשר לחזור לפעילות מינית ,ניתוח כזה עורך בין 30 ל50 דקות ,ניתוחים רק בבתי חולים פרטיים אני מנתח בנארא או בעתידים ,מחיר ניקבע אחרי בדיקה והיתיחסות לכל צרכי הניתוח ,אני מציע שתיקבעי פגישת יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
ליהי24/11/2011הבעיה היא שזה קצת רחוק לי ושאלתי על בתי חולים שמבצעים את הניתוח כי הייתי מעדיפה לעשות אותו קרוב לאיזור מגורים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרום
ליהי24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להקטנת שפתיים פנימיות - תגובה - תגובה
ד''ר שמואל לוין24/11/2011שלום רב לך
הניתוח ניתן להעשות בכל גיל !
אם היית מגלה לנו היכן את גרה הייתי ממליץ לך על בי"ח קרוב למגורייך.
יש לשים לב, לדעתי,לבחור את המנתח הנכון,מאשר למצוא בי"ח קרוב לבית.
כדאי מאד להבדק תחילה להתרשם מהרופא המנתח, ורק לאחר מכן למלא את משאלות לבך
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה בבאר שבע.. יש מרפאה קרובה?
ליהי27/11/2011ואמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני גרה בבאר שבע.. יש מרפאה קרובה? - תגובה
ד"ר עמוס שפירא27/11/2011אני מנתח בתל אביב אני לא מכיר רופאים בבאר שבע שמנתחים את הניתוחים האלו ברכבת למירפאה שלי זה בדיוק שעה נסיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?