התרחבות הנרתיק

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• התרחבות הנרתיק
    אתי
    26/11/2011

אני אישה בת 47 לאחר שלוש לידות קשות (מלקחיים ווקום- עוברים גדולים, הרבה תפרים בכל לידה מחדש) בחודשים האחרונים חלה התרחבות הנרתיק ברמה שקשה לי להרגיש משהו בזמן קיום יחסי מין. בין זוגי חש מאוד בשינוי. מה קרה שפתאום זה החמיר? אני חושבת על ניתוח ורציתי לשאול באלו מצבים קופת חולים משתתפת בניתוח ואם בכלל? אני חברת מאוחדת. אשמח לקבל תשובות. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרחבות הנרתיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרחבות הנרתיק - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    26/11/2011

היתרחבות של הנרתיק לא מיתרחשת פיתאום זה תהליך ארוך שהיתחיל לאחר הלידות הקשות הימשיך והים את במצב שבו כמות ההורמונים יורדת ואז גם הגמישות של הנרתיק יורדת ,כמו כן יתכן שבשנים עברו את כיווצת את השרירים ביזמן יחסי המין ועכשיו את פחות מכווצת ,עד כאן את אשמה אבל כאן צריך לקחת גם את המעל מיגיל 50 יש לגבר ירידה בזיקפה ולכן גברים רבים ניזקקים לתרופות לשם חיזוק הזיקפה ויתכן שהוא גם גורם לשינוי ולכן האשמה מיתחלקת ,קופות החולים לא משלמות עבור הצרת נרתיק אם אין צניחה לכן פני לרופא שלך בקופה אם יש לך צניחה הוא ימתח אותך במיסגרת הקופה ואם אין אז בואי לפגישת יעוץ ואני אנתח אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו