מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח לשפתיים פנימיות- עזרהחסויה03/04/2012
שלום,
אני בת 23 כבר שנים שהבנתי שהשפתיים הפנימיות שלי לא כמו של רוב הנשים, הן גדולות, יוצאות החוצה ומתדלדלות, אני גרה עם חבר שלי כבר חצי שנה ומוצאת את עצמי כל פעם מתביישת להתקלח איתו ולקיים יחסי מין באור שלא יצא מצב שהוא יראה שמשהו שונה, זה הגיע למצב שזה מעסיק אותי ומטריד אותי באופן יומיומי, הוא מעולם לא העיר לי על זה ואף פעם גם אני לא העליתי את זה, כי זה נושא שלא נעים לי לדבר עליו, אבל מטריד אותי מאוד מלבד הבעיה הזו אני שלמה עם הגוף שלי ולאחרונה התחלתי להתעניין בניתוח, אני רוצה להרגיש 100% שלמה עם עצמי ואיתו בכל מצב בו אנו נמצאים, ולא לעמוד במצבים שאני מנסה להסתיר משהו בכל רגע אינטימי.
אשמח לשמוע מנשים שעברו את הניתוח כיצד בדיוק הוא מתנהל, ואיך מרגישים אחריו, הבנתי שזה חודש עד שהאזור חוזר לעצמו, זה נראה לי יהיה לי בעיה להסתיר את עצם קיום הניתוח מבן זוגי אם איני רוצה לשתף אותו, זה יהיה לי בעייתי מכיוון שאנחנו גרים ביחד ומקיימים יחסי מין מספר פעמים בשבוע ובכל זאת האם יש המלצות כיצד אוכל לעשות אותו אם איני רוצה לשתף את בן זוגי?
בנוסף, אשמח לדעת אם יש מקום באיזור חיפה שמומלץ לעשות בו את הניתוח או לפחות להגיע לפגישת ייעוץ? או אולי כדאי להתייעף עם רופאת הנשים שלי, והיא תוכל להפנות אותי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח לשפתיים פנימיות- עזרה - תגובה
ד"ר עמוס שפירא03/04/2012אמרו חזל שאין הנחתום מעיד על איסתו ולכן אני לא רוצה לשבח את עצמי אבל באמת אני מנתח הרבה מאד נשים ונחשב הגדול והטוב בארץ ,לצערי אין באזור חיפה מנתחים דר מוסקונה שולח אלי את המטופלות שלו ,לכן אני מציע לך לבוא לפגישת עיוץ נדבר וגם אתן לך לדבר עם נשים שעברו ניתוח כמו שלך ,ברור לי שניתוח אצלך יביא לשינוי אדיר אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שפירא
חסויה03/04/2012מתי נוכל לקיים פגישת ייעוץ? ודרך מי היא נקבעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?