לגבי ניתוח שפתיים פנימיות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• לגבי ניתוח שפתיים פנימיות
    לי
    14/08/2012

שלום ד'ר
    השפתיים הפנימיות שלי בולטות החוצה (נופולות, למשל אם אני מביטה במראה כאשר אני עומדת אני ממש יכולה לראות את החתיכה..) כעיקרון אני לא סובלת מכאבים או תופעות למינהם, זה מציק לי רק מבחינה אסטתית נטו וכמו כן גורם למבוכה ביחסי מין..
    שאלתי היא האם זה מצדיק ניתוח? ואם כן, האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי בהנאה ממין?

תודה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי ניתוח שפתיים פנימיות - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    15/08/2012

אני בהחלט מבין אותך זהמפריע פוגע בדימוי העצמי ומוריד את הביטחון ,יש מיספר מאמרים בספרות הרפואית הדנים בבעיה את מי צריך לנתח וקבעו אם האורך של השפה גדול מ3 סמ מהבסיס זו אינדיקציה ברורה לניתוח ,אם זה פחות אז זה תלוי בך ,אין כל פגיעה ביחסי המין ובהנאה ממין לאחר ניתוח שמבוצע על ידי רופא מומחה לנושא גניקולוג ולא פלסטיקאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

לי
    16/08/2012

דיברתי בטלפון עם מאורה היא היתה סבלנית ומקסימה(: אני אגיע לפגישת ייעוץ כדי לקבל את חוות דעתך,

תודה
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    16/08/2012

היעוץ שלי הוא ללא תשלום כך שרק טוב יצא מיזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה בעיה בידיוק.

מעיין
    02/11/2012

יש לי בידיוק את אותה הבעיה... השפתיים הפנימיות ממש בולטות לבחוץ ואני הבנתי שהיעוץ הוא ללא תשלום אבל בבקשה ממך אם רק תוכל לתת לי מושג על מחירים כדי שאוכל לבוא ליעוץ מוכנה כי עליי לדעת כמה כסף אצטרך לאסוף... תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה בעיה בידיוק. - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    02/11/2012

כבר היסברתי כל כך הרבה פעמיים שהמחיר ניקבע לפי כמות העבודה ולכן לא ניתן ליקבוע ללא בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו