שפתיים פנימיות ארוכות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שפתיים פנימיות ארוכות
    א
    09/11/2012

שלום
    יש לי שפה פנימית אחת ארוכה, קצת פחות מ-3 ס"מ, האם זה חריג במיוחד?
    אני במיוחד מרגישה מוזר כי זו רק שפה אחת ולא שתיהן, השניה פחות מ- 2 ס"מ.
    האם נשים שעושות את הניתוח הן בד"כ עם שפתיים גדולות מ-3 או שגם קרוב ל-3 זה נחשב חריג?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים פנימיות ארוכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפתיים פנימיות ארוכות - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    09/11/2012

מי שעושה ניתוח היא אישה שהמצב מפריע לה מאד ולא חשוב הגודל ,אם את יושבת למודדת את האורך זה סימן ברור שזה מאד מפריע לך ולכן זאת ורק זאת הסיבה לעשות ניתוח ,אני מזמין אותך לפגישת יעוץ נשב ניראה ונחליט ביחד אם יש מקום לניתוח או לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתכוונת

א
    10/11/2012

הכוונה שלי הייתה שאני לא בדיוק בודקת אצל בנות אחרות, ולכן אני לא יודעת אם זה ממש מעבר לנורמלי ברמה מוגזמת. זה לא מפריע לי מבחינה פיזית, ז"א זה לא עושה לי גירוי במקום וגם לא לקיים יחסים, כן מפריע לי שאני מרגישה חוסר ביטחון להיות בעירום.
    שאלה נוספת חשובה, אין לי אפשרות לקחת חופש לכמה ימים כי אני לומדת, האם אחרי הניתוח זמן ההתאוששות ארוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתכוונת - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    11/11/2012

אם את מיתביישת להיתפשט ליד בן זוגך זה מאד בעייתי ולכן לא משנה הגודל את צרכה לעבור שינוי ונחליט מה לעשות ניתן לנתח אותך ביום חמישי ואז יש לך את סוף שבוע ויום א להיתאושש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו