עיבוי נקודת ה-G

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• עיבוי נקודת ה-G
    דורית
    03/03/2008

אשמח לדעת היכן ניתן לבצע את הניתוח הזה, וחוות דעת ממישהי שכבר עשתה...
    המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי נקודת ה-G

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת גי

ד"ר עמוס שפירא
    03/03/2008

אני היזרקתי למיספר נשים רובן מאד נהנו ההזרקה לא כואבת ואם יש לך ניסיון אז זה הולך מהר מאד אם את מגובשת לגבי ההזרקה אז קיבעי פגישה ואני אשתדל לשכנע אחת או שתיים מהנשים לספר לך על כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת גי

ד"ר עמוס שפירא
    03/03/2008

אני היזרקתי למיספר נשים רובן מאד נהנו ההזרקה לא כואבת ואם יש לך ניסיון אז זה הולך מהר מאד אם את מגובשת לגבי ההזרקה אז קיבעי פגישה ואני אשתדל לשכנע אחת או שתיים מהנשים לספר לך על כך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי נקודת G

חסויה
    19/03/2008

אני ממליצה בחום.. באופן אישי עברתי את הטיפול בפרופורציה אבל אני מניחה שיש עוד מקומות שעושים את זה. הטיפול זה הזרקה, לא משהו מורכב, מאוד פשוט ועושה את זה רופא. עד כמה שהבנתי זה ממש חסר כל סיכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת הגי

ד"ר עמוס שפירא
    20/03/2008

אני עשיתי הישתלמות אצל מי שהימציא את השיטה לאחר ההישתלמות אתה מקבל תעודה שאתה מוסמך להזריק את החומר לנקודה גי לאחר מיכן יש לקבל אישור מיחברת הביטוח מדנס לפרוצדורה הזו ורק אחר כך אפשר להזריק לכן בנות תקפידו היטב למי אתן פונות ליפני ההזרקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו