ניתוח שחזור

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח שחזור
    שאלה
    27/03/2013

שלום.... רציתי לשאול לגבי שחזור מלא של קרום בתולין אם אני עושה ניתוח עכשיו ולא מקיימת יחס מין זה מחזיק לשנה, כי דבר זה חשוב! ובהמשך אם לעשות ספורט כמו הליכה זה מפריע או לא!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שחזור - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    02/04/2013

אחרי ניתוח כשיחזור קבוע זה תיקון לכל החיים את יכולה לעשות ספורט לרוץ לקפוץ כל דבר .אני נותן גם אחריות לכל החיים שבועיים ליפני החתונה את מוזמנת חינם לבדיקה ליראות שהכל סגור ואם יש צורך אני תופר. חוט בודד שהוא בטוח עושה דימיום. ביחסים בפעם הבאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר

*
    07/04/2013

אני רוצה לדעת עלות הנתוח אפשר לתקשר איתך דרך המיל שיש לך בפורום.
    כמה זמן נסיעה מתחנת רכבת תל אביב (מרכז) למרפאה שלך?? ותוך כמה זמן אני משתחררת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר - תגובה.

ד"ר עמוס שפירא
    08/04/2013

את יכולה לדבר איתי במייל או לטלפון שמופיע בפורום מרכבת ארלוזרוב לבית החולים ב. 7 דקות נסיעהט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו