מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוטרדת...מיטל24/08/2013
שלום רב,
אני בת 31 וכל חיי חשתי מאוד בנוח עם איבר המין שלי, אני מקיימת יחסי מין בהנאה רבה ואין שום בעיה.
לפני כמה ימים קראתי ממש במקרה כתבה באתר של רופאה גניקולוגית על מהו מבנה פות תקין אצל נשים.
לראשונה בחיי הבנתי שמשהו לא בסדר- השפתיים הפנימיות של הפות שלי אינן סימטריות ואחת ארוכה יותר ובולטת קצת החוצה- מחוץ לשפתיים החיצוניות.
אומנם היא קצת בולטת אך לא מפריעה לי כלל בתפקוד .
הסתכלתי באיבר המין שלי פעמים רבות בחיי ותמיד שמתי לב זה אבל לא ייחסתי לזה חשיבות וחשבתי שזה נורמלי...
למען האמת כלל לא ידעתי שקיימת בעייה כזו של שפתיים פנימיות ארוכות... לא חשבתי שמה שיש לי זו בעיה..
מאז שקראתי את הכתבה אני מוטרדת מאוד ומרגישה פתאום פגומה- חשבתי שאיבר המין שלי בסדר...
יש לי כמה שאלות ואודה לך מאוד אם תעזור לי...
1. האם זה נפוץ?
2. האם השמנה או הרזיה משפיעים על מבנה הפות?
3. האם המצב יישאר כך או שלאחר לידות השפה שגדולה יותר יכולה לגדול ואז היא תפריע?????
4. איך זה שעד היום שום גבר שהייתי איתו ואפילו לא רופא נשים העירו את תשומת לבי לבעיה?
5. איך אדע אם זה נחשב באמת לקצת בולט או שזה מאוד בולט?
האם כדאי לנתח כדי שחלילה זה לא יחמיר?
אני מרגישה שאני רוצה לנתח ולא מרגישה בנוח ופתאום אני מתביישת לקיים יחסי מין.
שאלה נוספת- אם יש לי נטיה לצלקות קלואידיות מניתוחים או חתכים האם ישארו צלקות גם בניתוח?
לעזאזל עם הכתבה הזאת שעוררה אצלי שדים :)
רב תודות ד״ר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוטרדת... - תגובה
ד"ר עמוס שפירא24/08/2013בערך אצל 15 אחוז מהנשים המיבנה לא סימטרי אם עד היום זה לא פגע בביטחון שלך במיטה לדעתי אין מקום לניתוח אולם אם זה מפריע לך כל כך רק אז יש מקום לניתוח ,אחרי לידות המצב בדרך כלל מחמיר השמנה והרזיה לר משנים אם את רוצה לישמוע מה יש לי לאמר את מוזמנת לפגישת יעוץ חינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?