מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

כמה עולה התענוג?
מיה24/09/2010אפשר לדעת מה טווח המחירים של הקטנת שפתיים פנימיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחירים
ד"ר עמוס שפירא24/09/2010אני מציע לך לבוא לפגישת יעוץ חינם ואחר כן נדבר ביזנס אבל קודם בדיקה אם את צרכה ניתוח לתאום 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת שפתיים פנימיותלילך27/03/2008
שפתי הפות הפנימיות שלי גדולות, ארוכות, לא סימטריות ומדולדלות.
אני מעוניינת לבצע בהן ניתוח.
הייתי רוצה לדעת מהן הסיבות למצב זה? ומה הקשר של אוננות לכך?
והאם ישנה אפשרות לנתח נערות בגילאי 17-18?
תודה ויום טוב, לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא27/03/2008תופעה של א סימטריה של השפתיים עם שפתיים גדולות ומגושמות אצל נערות בגיל 17 היא תופעה מולדת. הטיפול הוא ניתוחי והתוצאות מדהימות. אין כל קשר בין אוננות לבין גודל השפתיים. אולם יתכן מצב שבו הדגדגן בולט כחלק מאותן שפתיים מוגדלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
שרית27/11/2008גם אצלי המצב דומה, האם התופעה מהווה בעיה? (למשל בקיום יחסי מין?) האם הניתוח הוא אסטטי בלבד או נצרך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא27/11/2008ליפעמים השפתיים גדולות ומגושמות והן מיתקפלות לתוך הנרתיק כך שזה כאב בקיום יחסים ליפעמים השפתיים הגדולות מיתמלאות השומן ועור מחוספס ולכן ברוב המיקרים הניתוח הוא פלסטי אולם יתכן גם רפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרית28/11/2008אז בעצם, אם זה לא מפריע או כואב אין צורך בטיפול והדבר קוסמטי. תודה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא28/11/2008ממש כך עד שימאס לך ואז תבואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפתיים קטנות
אור07/10/2009אאאין מצבבב שזה משתנה עם הזזזמן???לילדהה בגיל 16 למשל אם היא עדיין גודלת...?
האם בנים יתנגדו לקיים יחסי מין עם אישה שהשפתיים הקטנות שלה לא סימטריות ואחת גדולה יותר מהשניה?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמיקרה התגלגלתי הנה ואני מזועזע!!
חייב להגיב.15/09/2010אני גבר (לא צעיר אוטוטו בן 50) , ואני פשוט המום מהקלות שבנות מעוניינות והרופאים מעודדים ניתוחים כלה. כגבר אני אומר לכולכן תהנו ממה שיש שדיים גדולים שדיים קטנים מבנה שפתיים של הנרתיק כזה או אחר העיקר לא לנתח שם!! זה ממש לא סקסי ובניגוד למה שהיצרן (אלוהים) התכוון. אגב באופן אישי אני חושב ששפתיים פנימיות גדולות זה דבר שהוא סקסי בטירוף. בנות אל תתפתו לדבר הנוראי הזה.
עניין של טעם
ד"ר עמוס שפירא15/09/2010אני מעריך מאד את הכנות המחשבתית שלך אבל העולם מישתנה וגם לשם היגיע מודל של יופי שאולי לא מוכר לך שנה טובה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
ולריה24/09/2010אני גם במצב דומה.כמה עולה ניתוח להקטנת השפתיים הפנימיות? ומה התוצאות של ניתוחים אלה? אצלי הם ארוכות מדולדלות ויש טיפה אי סימטריה.מה יהיו התוצאות?
ניתוח פלסטי
ד"ר עמוס שפירא24/09/2010המחיר מישתנה לפי זמן חדר ניתוח והעבודה אני מזמין אותך לפגישת יעוץ חינם ואז נחליט 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר שמואל לוין15/09/2010התופעה שאת מתארת היא נפוצה אצל נשים בכל הגילאים.
ניתן לעשות ניתוח של קיצור\הצרת שפתיים אשר פותר את הבעיה שאת מתארת.
יש אפשרות לבצע את הניתוח ללקוחה מתחת לגיל 18 בליווי הורה או אפוטרופוס.
לשאלתך בנושא האוננות - אין קשר בין הדברים.
לתיאום פגישת ייעוץ ללא תשלום צרי קשר בטלפון: 5599*
בברכת שנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטנת שפתיים פנימיות
ולריה24/09/2010אני באותו מצב בדיוק הייתי רוצה לדעת גם מה לעשות בעניין
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?