מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוקלת ניתוח הקטנת שפתיים פנימיותלינוי08/10/2013
אני בחורה צעירה בת 22, בתולה.
למרות שלא יצא לי עוד לקיים יחסי מין מלאים עם גבר, אני מודעת לעצמי מאוד ויודעת איך מבנה תקין של ואגינה צריך להראות.
השפתיים הפנימיות שלי בולטות הרבה מהשפתיים החיצוניות, ולמרות שזה לא מפריע לי בלבישת בגדים צמודים אני עדיין מרגישה לא בנוח כי אני גם חושבת על הרגע שבו אצטרך לקיים יחסי מין.... אני חוששת שלא ארגיש בנוח עם המראה של זה. כמו כן אני רוצה להתחיל בטיפוליי לייזר במפשעות ואני מאוד מתביישת לחשוף את האיזור הזה בפני המטפלת.
יש לי שלוש שאלות,
1.האם מומלץ לי לעבור ניתוח כזה בגילי, או במצבי (בתולה)
2.האם יתכנו תופעות לוואי בלתי הפיכות כתוצאה מהניתוח? הדבר שהכי מפחיד אותי זה שיפגעו לי שם בעצבים או בדגדגן, ואז לא אוכל להרגיש אורגזמה וליהנות מיחסי מין. האם יתכן שדבר כזה יקרה, או שהיו מקרים כאלו בעבר?
3.האם יש אפשרות לבצע ניתוח בהרדמה מקומית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שוקלת ניתוח הקטנת שפתיים פנימיות - תגובה
ד"ר עמוס שפירא08/10/2013לדעתי עצם העובדה שאת חושבת שהמראה לא בסדר מונע מימך להיתקדם ביחסים עם בחורים בני גילך טוב תעשי אם תבואי לפגישת יעוץ חינם תיתקשרי למזכירתי אחל מיום שישי והיא תיקבע לך תור לפגישה ושכם נלבן את הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת הייתי רוצה שתענה לשאלותיי
לינוי09/10/2013בצורה אובייקטיבית כמובן... קצת קשה לי להגיע לתל אביב כי אני גרה בדרום.
בשביל מה נועד הפורום אם כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוקלת ניתוח הקטנת שפתיים פנימיות - תגובה
ד"ר עמוס שפירא10/10/2013להלן התשובות שלי לא ניתן לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית הניתוח חייב להיות סימטרי ולכן הזרקת חומרי הרדמה מקומיים משנה את הצורה ,אבל ההרדמה הכללית היא מאד שיטחית ללא צינור לקנה סהכ הרדמה מימנה מיתעוררים מייד לאחר הניתוח ,אני ניתחתי ילדה בת 14 שהצורה של השפתיים היפריעו לה והיא היום בת 22 ומאושרת הניתוח הוריד מימנה עקבות ונתן לה להיתפתח לכיוון הנכון ,אין שום סיכוי לפגיעה בדגדגן או ביכולת שלך להגיע לאורגזמה בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)