שפתיים גדולות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שפתיים גדולות
    ליהי
    31/03/2008

הם ממש בולטות אצלי ואני בת 15 וזה מגעיל הם מדולדלות כאלה ומה אם מורידים אותם בניתוח כמה זה עולה
    ואם יש סכנות למחלה או משהו סכנות בריאותיות
    כי יש כאלה נשולדות בלי שפתיים
    וזה ניראה מגעיל כזה איתם
    אפשר להוריד ואתם בלי לחשוש ממשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים גדולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליהי יקרה

ד''ר שמואל לוין
    01/04/2008

אני חושב שאת מתכוונת לשפתיים הקטנות שהן בצד הפנימי של השפתיים הגדולות ואותן אפשר לקצר ולרענן.
    הניתוח הוא פשוט ואינו דורש אשפוז ואין צורך בתקופת התאוששות ארוכה.
    בד"כ אין כל סיבוכים או סיכונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    01/04/2008

שפתים ארוכות ומדולדלות כמו שאת מתארת זה מצב מלידה ניתן לקצר את השפתיים ולעצב אותן כך שהם יתאימו בדיוק לאבר מין שלך ניתחתי בעבר ילדה בת 15 והיא ממש מאושרת אין בזה שום סכנה לבריאות ולא לגבי העתיד שלך ללדת או להנות מיחסי מין את חייבת להיתיעץ עם ההורים כי את חייבת הסכמת הורים לניתוח בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבלל

ליהי
    01/04/2008

זה פדיחות להגיד להרוייםם אמא שלי תגידד מה את מטומטמת וכאלה ובכללי שאני ישאל את אמא לשי זה פדיחותת אין לי אוממץץ..
    אפשר בלי להיתייעץ אם הורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פלסטי לעיצוב השפתיים

ד"ר עמוס שפירא
    01/04/2008

לפי החוק כל פעולה ניתוחית בבית חולים מיתחת לגיל 18 מילבד הפלות מחיבת חתימת הורים לכן אין מה לעשות אבל אני חייב לספר לך שלילדה שעשיתי האמא מאד מאד מאד היתנגדה ובסוף היסכימה לחתום לא חלפו מיספר ימים והאמא באה גם היא לניתוח וסיפרה לי שהבת שלה נתנה לה אומץ לעשות את הניתוח שחלמה עליו כל החיים אז תתחילי לדבר תכניסי אותה לאתר שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו