מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שפתיים גדולותליהי31/03/2008
הם ממש בולטות אצלי ואני בת 15 וזה מגעיל הם מדולדלות כאלה ומה אם מורידים אותם בניתוח כמה זה עולה
ואם יש סכנות למחלה או משהו סכנות בריאותיות
כי יש כאלה נשולדות בלי שפתיים
וזה ניראה מגעיל כזה איתם
אפשר להוריד ואתם בלי לחשוש ממשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהי יקרה
ד''ר שמואל לוין01/04/2008
אני חושב שאת מתכוונת לשפתיים הקטנות שהן בצד הפנימי של השפתיים הגדולות ואותן אפשר לקצר ולרענן.
הניתוח הוא פשוט ואינו דורש אשפוז ואין צורך בתקופת התאוששות ארוכה.
בד"כ אין כל סיבוכים או סיכונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא01/04/2008שפתים ארוכות ומדולדלות כמו שאת מתארת זה מצב מלידה ניתן לקצר את השפתיים ולעצב אותן כך שהם יתאימו בדיוק לאבר מין שלך ניתחתי בעבר ילדה בת 15 והיא ממש מאושרת אין בזה שום סכנה לבריאות ולא לגבי העתיד שלך ללדת או להנות מיחסי מין את חייבת להיתיעץ עם ההורים כי את חייבת הסכמת הורים לניתוח בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלל
ליהי01/04/2008זה פדיחות להגיד להרוייםם אמא שלי תגידד מה את מטומטמת וכאלה ובכללי שאני ישאל את אמא לשי זה פדיחותת אין לי אוממץץ..
אפשר בלי להיתייעץ אם הורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח פלסטי לעיצוב השפתיים
ד"ר עמוס שפירא01/04/2008לפי החוק כל פעולה ניתוחית בבית חולים מיתחת לגיל 18 מילבד הפלות מחיבת חתימת הורים לכן אין מה לעשות אבל אני חייב לספר לך שלילדה שעשיתי האמא מאד מאד מאד היתנגדה ובסוף היסכימה לחתום לא חלפו מיספר ימים והאמא באה גם היא לניתוח וסיפרה לי שהבת שלה נתנה לה אומץ לעשות את הניתוח שחלמה עליו כל החיים אז תתחילי לדבר תכניסי אותה לאתר שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?