חוות דעת לאחר ניתוח שפתיים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• חוות דעת לאחר ניתוח שפתיים
    סמיילי
    27/12/2013

שלום לכולם..
    אני רוצה לשתף את מי שחושבת לעשות ניתוח להקטנת השפתיים החיצוניות..אני בדיוק שבוע לאחר הניתוח, הנפיחות ירדה אך עדיין יש עוד מה לרדת ,יש לי עדיין דימום מהתפרים , אבל אני לא מודאגת, כפי שאנחנו שומעות לגבי הניתוח, החזרה לשגרה היא דיי קלילה ומהירה 3-4 ימים של נפיחות ופחות משבוע ואפשר לחזור לשגרה מבחינת עבודה, אז בנות יקרות זה לא בדיוק ככה חשוב מאוד שתיקחו לעצמכן חופש בין שבוע וחצי ואולי אפילו שבועיים למי שיכולה(מה אכפת לך עם זה אפשרי לך!) כי אני חזרתי לשגרה תוך 4 ימים כי באמת הרגשתי בסדר, אבל כנראה שזה היה יותר מידי,חזרה לי הנפיחות והתפרים החלו לדמם,והכוונה היא לתזוזות שהרגישו לי בסדר, אבל כנראה אזור הניתוח לא אהב זאת ,אז כמה שפחות תנודות עדיף! אז באמת חשוב שתתנו לעצמכן פור של שבוע וחצי לפחות בהצלחה לכול מי שתעבור זאת בעתיד ואמשיך לעדכן בהמשך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת לאחר ניתוח שפתיים - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    27/12/2013

כמו שאמרת התחושה היא אישית אני ממליץ על חזרה לשיגרה כי אז הנפיחות יורדת מהר יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו