מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקטנת שפתיים פנימיות בגיל צעירעינת29/12/2013
האם בגיל 14.5 עורכים ניתוחים להקטנת שפתיים פנימיות, כמובן שבליווי הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקטנת שפתיים פנימיות בגיל צעיר - תגובה
ד"ר עמוס שפירא29/12/2013אני חייב לספר לך סיפור העתקשרה אלי אישה נישמעת בטלפון בסביבות 40 ומספרת לי שהיא בדרך אלי עם ביתה הקטנה בת 14 ,והיא מבקשת מימני לשכנע אותה שזה לא בוער וניתן לבצע את הניתוח בגיל 16 ,וכך היה היגיע הבחורה לקחתי אותה לחדר הבדיקה בדקתי אותה ובאמת שהיא חייבת ניתוח ,אבל כמו שסיכמתי עם אימה שיכנעתי אותה שנחכה עד גיל 16 שום דבר לא בוער ,יוצאת הבחורה מיחדר הבדיקה פונה לאחמה שלה ואומרת את דיברת אם הרופא ,כי הוא חושב בידיוק כמוך ,כמובן שאני והאימה נישבענו שלא דיברנו מעולם ואז פותחת הנערה בנאום חוצב להבות היא שואלת אותי ואת האימה שלה האם במהלך השנתיים האלו השפתיים ישתנו האם הם יקבלו צורה רגילה האם הגודל שלהם יקטן האם נוכחותם תעלה את הביטחון האישי שלי ,האם אני לא אתבייש ללכת לברכה לים למחנות הצופים להיתפשט ליד החברות שלי ולא לפחד שיצחקו מימני ,בקיצור ניתחתי את הילדה עוד באותו השבוע הכל עבר בשלום והילדה מאושרת ,לא חלפו חודשיים מהניתוח דפיקה בדלת האם אצלי קרה משהוא לילדה אני שואל ,לא עונה לי האם הכל כל כך בסדר קיבלתי ילדה חדשה אז מה את עושה אצלי במירפאה שאלתי אומרת לי האם אצלי המצב פי אלף יותר גרוע אבל לא היה לי אומץ לעבור את הניתוח עכשיו אני מוכנה לעבור את הניתוח ,תשובה קצת ארוכה אבל מלמדת מה אני חושב על ניתוחים בגיל צעיר ,אם זה מפריע לך בואי להיתנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות
עינת30/12/2013מה עלות של ניתוח כזה-מנתח, מרדים..והאם יש השתתפות ממכבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עלויות - תגובה
ד"ר עמוס שפירא30/12/2013אין הישתתפות של הקופות כמה עולה זה תלוי במצב כי זה פונקציה של חדר ניתוח לכן אין מחיר ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?