הקטנת שפתיים פנימיות בגיל צעיר

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• הקטנת שפתיים פנימיות בגיל צעיר
    עינת
    29/12/2013

האם בגיל 14.5 עורכים ניתוחים להקטנת שפתיים פנימיות, כמובן שבליווי הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנת שפתיים פנימיות בגיל צעיר - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    29/12/2013

אני חייב לספר לך סיפור העתקשרה אלי אישה נישמעת בטלפון בסביבות 40 ומספרת לי שהיא בדרך אלי עם ביתה הקטנה בת 14 ,והיא מבקשת מימני לשכנע אותה שזה לא בוער וניתן לבצע את הניתוח בגיל 16 ,וכך היה היגיע הבחורה לקחתי אותה לחדר הבדיקה בדקתי אותה ובאמת שהיא חייבת ניתוח ,אבל כמו שסיכמתי עם אימה שיכנעתי אותה שנחכה עד גיל 16 שום דבר לא בוער ,יוצאת הבחורה מיחדר הבדיקה פונה לאחמה שלה ואומרת את דיברת אם הרופא ,כי הוא חושב בידיוק כמוך ,כמובן שאני והאימה נישבענו שלא דיברנו מעולם ואז פותחת הנערה בנאום חוצב להבות היא שואלת אותי ואת האימה שלה האם במהלך השנתיים האלו השפתיים ישתנו האם הם יקבלו צורה רגילה האם הגודל שלהם יקטן האם נוכחותם תעלה את הביטחון האישי שלי ,האם אני לא אתבייש ללכת לברכה לים למחנות הצופים להיתפשט ליד החברות שלי ולא לפחד שיצחקו מימני ,בקיצור ניתחתי את הילדה עוד באותו השבוע הכל עבר בשלום והילדה מאושרת ,לא חלפו חודשיים מהניתוח דפיקה בדלת האם אצלי קרה משהוא לילדה אני שואל ,לא עונה לי האם הכל כל כך בסדר קיבלתי ילדה חדשה אז מה את עושה אצלי במירפאה שאלתי אומרת לי האם אצלי המצב פי אלף יותר גרוע אבל לא היה לי אומץ לעבור את הניתוח עכשיו אני מוכנה לעבור את הניתוח ,תשובה קצת ארוכה אבל מלמדת מה אני חושב על ניתוחים בגיל צעיר ,אם זה מפריע לך בואי להיתנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלויות

עינת
    30/12/2013

מה עלות של ניתוח כזה-מנתח, מרדים..והאם יש השתתפות ממכבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלויות - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    30/12/2013

אין הישתתפות של הקופות כמה עולה זה תלוי במצב כי זה פונקציה של חדר ניתוח לכן אין מחיר ללא בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו