מודאגתתתתת

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• מודאגתתתתת
    מודאגתתתת
    13/04/2014

דר שלום, אשמח אם תוכל לקרוא את כל ההודעה שלי זה ממש חשוב לי אני יודעת שזה גוזל מזמנך.
    אני ממש מודאגת ומיואשת תעזרו לי...
    ערלת הדגדגן שלי התכווצה לגמרי כל העור שמכסה את הדגדגן לא קיים כמעט בכלל מה שלא היה קיים עבר...פעם העור כיסה לי חלק גדול מהדגדגן
    ככל שעובר הזמן העור שמכסה מתכווץ יותר ויותר והתחלתי בזמן האחרון להרגיש כאבים באזור הדגדגן ואי נוחות אני מפחדת שהדגדגן יפגע או ייתלש או "יאכל" בגלל זה !!!!מעבר לזה שזה לא אסטטי וזה נורא מפריע לי
    שאני וחבר לי במשחק מקדים הוא נוגע באזור הדגדגן חשוב להגיד שהוא עושה זה בעדינות אבל כל פעם אני שמה לב שמצב העור מחמיר ונהיה יותר מכווץ..
    אני ממש בדיכאון בגלל זה וחסרת אונים...מה הפתרון לזה האם זה תקין?
    האם יש אפשרות לשחזר את החלק הזה שמכסה?
    בבקשהההההה עזרה אני כבר לא יודעת מה לעשות!!

מצטערת שאני חופרת אבל לפני כמה זמן שלחתי הודעה והיא נמחקה אני מוצאת רק את התמונה בלי ההודעה
    ושם רשמת שאפשר למתוח את העור שמכסה ,צירפתי לך תמונה כדי להמחיש לך כמה רווח יש לי כמו בתמונה!!!

האם ניתן לעשות באמת איזה ניתוח פלסטי לסדר את העניין???
    תודה מראש!!!!! וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגתתתתת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר אשמח אם תראה את תגובתי

מודאגתתתת
    16/04/2014

דר שלום
    כוונתי לא הייתה על הפירסינג אלא רק על העור שמכסה את הדגדגן
    פעם הדגדגן היה לי ממש מכוסה עם הערלה לא יודעת למה עם הזמן נוצר לי רווח גדול יותר
    כמו האם ניתן לטפל בעניין...הכוונה שהדגדגן יהיה מכוסה יותר
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו