סוגי ניתוח איחוי קרום ביתולין

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• סוגי ניתוח איחוי קרום ביתולין
    לינא
    01/02/2015

שלום דר
    הבנתי שישנם שני סוגי ניתוחים לאיחוי קרום הביתולין כאשר אחד במועד קצר לפני קיום יחסי המין והשני כאשר אין זמן מוגדר. מה בעצם ההבדל בין שני הסוגים? האם בסוג השני הדבר מחזיק יותר ? ..ואם אני מעוניינת לעבור את הניתוח מהסוג השני (לא שלושה שבועות לפני ..אני לא רוצה להיות בלחץ) כמה זמן זה אמור להתבצע לפני המגע המיני ? חודש שניים יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגי ניתוח איחוי קרום ביתולין - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    02/02/2015

בניתוח הראשון עד 3 שבועות ליפני המגע אין חיבור בין הרקמות נעשה חיבור על ידי תפרים פנימיים שלא רואים אותם ואז במגע זה מדמם ,בניתוח השני נוצר חיבור בין רקמות עם חיתוך של רקמות ואז מדביקים אותם ב2 שכבות עם חוטים שנמסים אחרי חודש לפחות ולכן מומלץ לבצע את הניתוח השני לפחות חודשיים ליפני המגע אפשר חודש וחצי ,כמו כן ב2 המיקרים שבוע ליפני החתונה אני מזמין לביקורת זה מין ביטוח סוג של אחריות מיקצועית ליראות שהכל סגור ובטוח ירד דם ,אני מנצל את ההיזדמנות והזכיר שרק 40 אחוז מהנשים שלא קימו יחסי מין מעולם ידממו במגע הראשון ואילו 60 אחוז לא לא ידממו וזה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו