דחוף ביותר! מצב קריטי ממש!

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר! מצב קריטי ממש!
    נופר
    02/05/2008

שלום!
    קוראים לי נופר אני חיילת בת 21
    דיברתי דרך הטלפון עם ד"ר שמואל לוין לפני כמה ימים והוא היה בחול
    ד"ר שמואל לוין הסברתי לך את הסיפור שלי שאני בשבוע שישי להריון ואני לא יודעת מי האבא זה ממש ממש דחוף
    אני חייבת לדעת מי האבא כדי להחליט אם להשאיר את התינוק או להפיל. ואני כבר ממש חייבת להחליט.
    אמרת לי שאתה יכול לעזור לי ושאני יעשה 2 בדיקות אולטרסאונד.
    יצא לי לשאול השבוע המון גורמים וכולם אמרו לי שאין אפשרות לדעת מי האבא רק לאחר הלידה או דרך מי השפיר שזה כבר בחודש שישי בערך (מאוחר מידי). אתה אמרת שאתה יכול להגיד לי ואתה ממש תקוותי האחרונה.
    אני ממש מיואשת בבקשה אם תוכל לעזור לי בהקדם.. אני ממש מוכנה לעשות הכל!
    (השאלה מופנית גם לכל הרופאים אם יש לכם דרך לעזור לי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר! מצב קריטי ממש!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה לא ניתוח פלסטי אבל

ד"ר עמוס שפירא
    02/05/2008

נופר שלום אני לא יודע מה אמר לך רופא זה או אחר אבל אני סגן מנהל אישפוז יום נשים בבלינסון ואני מיתמודד כל יום אם שאלות כאלו בבדיקת אולטרהסאונד לא ניתן ליקבע בודאות את גיל הילוד ולפי זה לדעת מי האבא למכשיר ולבדיקה יש סטיה של בערך 10 אחוז לכל כיוון כמו כן הזרע חי בנרתיק בין 48 ל72 שעות וגם זה משנה את הגיל וגם יתכן ביוץ מאוחר שזה גם משנה את הגיל לכן את יכולה לעשות סיסי שליה בשבוע 11 ולדעת פחות או יותר מי האבא אבל אז את צרכה גם שיתוף פעולה של שני הגברים וזה מסובך לכן לדעתי אפשר לבצע הפסקת הריון עם כדורים עד שבוע 7 ללא הרדמה וללא היתערבות כירוגית בגילך לא הייתי מיסתכן תיתקשרי ונדבר 0523645055

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נופר

ד''ר שמואל לוין
    13/05/2008

אפשר עד קרוב לודאי לראות למי הסיכויים הכי גדולים להיות אביו של העובר.
    נדמה לי שאלו דברים שלא צריכים להיעשות בטלפון או על גבי מסך.
    רצוי אם הדבר מטריד אותך לפנות לרופא נשים שאת בוטחת בו, ללבן את כל האפשרויות ואז לבוא לידי החלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו