כמה שאלות שמטרידות אותי

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות שמטרידות אותי
    נוי
    10/08/2015

אני מתחתנת בחודש מאי ואני מעוניינת לעשות ניתוח לאיחוי הקרום. אני ממש מודאגת. האם בוודאות ירד דם? האם יש מצב לדלקות באזור? מתי כדאי לעשות את הניתוח? ואיך אתפקד אחרי הניתוח? מה טווח המחירים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות שמטרידות אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה

נוי
    10/08/2015

האם בן זוגי יכול לדעת שעברתי את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    11/08/2015

אין מצב שהוא ירגיש זה ניתוח קוסמטי עם תפרים נמסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות שמטרידות אותי - תגובה

ד"ר עמוס שפירא
    11/08/2015

יש שני סוגי ניתוחים לאיחוי קרום הבתולין האחד עושים בערכ שבועיים ליפני החתונ ה זה לא ממש ניתוח זה בעצם חיבור של דפנות הקרום שניקרע התפרים הם פנימיים כך שלא ניתן לראות אותם ביזמן קיום יחסים השני הוא ניתוח לכל דבר ועינין בבית חולים בהרדמה כללית חותחים את דפנות הקרום ומחברים מחדש השתי שכבות זמן ההחלמה הוא של 3 שבועות עד שהתפרים נמסים אבל אפשר ללכת לעבודה יש חיים רגילים רק ביום הראשון יש כאבים אני נותן נגד כאבים וגם אנטיביוטיקה במהלך הניתוח ,כמו כן אני נותן אחריות שבועיים ליפני החתונה את מוזמנת לבדיקה ואם חלילה ניפתח משהוא אני תופר שוב ללא עלות ,2 הפעולות נעשות בבית חולים בחדר הניתוח בתנאים של בית חולים
    ולשאלה האחרונה אחרי הניתוחים שאני עושה עם תפרים פנימיים לא ניתן להרגיש דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו