שאלה חשובה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    טל
    19/05/2008

שלום רב ד"ר,

שאלה ברשותך - כאשר אני מחדירה אצבע לנרתיק אני מרגישה שמעל הנרתיק יש מעין עצם לכל אורך הנרתיק. זה נורמלי? יש באזור שם עצם?
    ועוד שאלה-אני גם מרגישה שבכניסה לנרתיק יש כל מיני שרירים זה נורמלי?? או שיש לי בעיה כלשהי? אני בתולה ד"א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטע צהריים טובים

ד''ר שמואל לוין
    19/05/2008

בקיר הקדמי של הנרתיק נמצאת עצם הפוביס שהיא למעשה מעצמות האגן. הקיר התחתון של הנרתיק הוא מורכב משרירים הבונים את רצפת האגן.
    בסיכום, לדעתי הנרתיק שלך בנויי כהלכה ואם יש לך עדין ספקות אנא פני לרופא נשים כדי להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיבנה האגן

ד"ר עמוס שפירא
    20/05/2008

יש אחוז מסוים של נשים שאצלן עצם של הפוביס חודרת לתוך הנרתיך ואז שמקימים יחסים או מכניסים אצבע ניתקלים בעצם לעיתים זה כאב אין מה לעשות בדרך כלל הנשים האלו מקימות יחסים בתנוחת הכלב אז החדירה לא פוגעת בעצם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו