קרע בשפה הפנימית של צואר הרחם

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• קרע בשפה הפנימית של צואר הרחם
    דניאל אסיג
    18/04/2017

שלום רב
    אני 3 שבועות לאחר לידת ואקום. לפני כשבוע התחלתי להרגיש ולראות חתיכת בשר שיוצאת מפתח הנרתיק החוצה( בעד 3 סנטימטר), נאמר לי זה כתוצאה מקע שלא אובחן וזה התאחה בצורה טיבעית אך לא אסטטית.
    מה אפשר לעשות שכן זה מציק לי ומלחיץ אותי. אני עדיין רוצה ללדת .אשמח לתשןבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרעים אחרי לידה

ד"ר עמוס שפירא
    18/04/2017

קשה לי להאמין שזה קרע של הצואר יתכן קרע של הצואר עם צניחת רחם או קרע של הנרתיק צריך לחכות בסבלנות לפחות 8 שבועות מאז הלידה ואז ליראות מה ניקרע אין כל בעיה לתקן את הקרעים שנוצרו בלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צניחה קלה של רחם

דניאל
    01/05/2017

מה קורה במידה וישנה צניחה קלה של הרחם? אני מבינה שזה יכול לקרות לאחר לידת וואקום. מה עושים המקרה כזה? אפשר להתנהל כרגיל( אירובי , הליכות, הרמת משאים כבדים), מבלי לגרום לצניחה חמורה יותר? זה יכול להשפיע על הבאת ילדים נוספים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צניחה קלה של הרחם

ד"ר עמוס שפירא
    02/05/2017

זו תופעה מקובלת לא צריך טיפול אם זה צניחה חמורה יש לישקול לידה נרתיקית אפשר בניתוח קיסרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע של צואר הרחם

ד"ר עמוס שפירא
    02/05/2017

אם יש קרע וצניחה וזה בולט החוצה פני לרופא שלך זה ניתוח בבית חולים גדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו