דחוףףףף!! לאחר ניתוח להקטנת שפתיים!

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• דחוףףףף!! לאחר ניתוח להקטנת שפתיים!
    חסוייה...
    28/05/2008

אני כחמישה חודשים לאחר ניתוח להקטנת שפתיים אני בת 22 אני רוצה לומר שאני ממש לא מרוצה ואף מאוכזבת מאוד! פניתי לרופאת נשים עם בעייתי כי בעייה זו לא נראתה לי כ"כ מוכרת וחששתי מאי פתרון,היא הפנתה אותי לרופא מנתח ואני פשוט פניתי אליו וקבענו ניתוח לאחר שהסתכל! לפני הניתוח הרופא לא קבע איתי כמה להוריד מהשפתיים והמקום עצמו נראה ממש מצחיק! הוא פשוט חתך את כל השפתיים מתחת לאיזור ה"קליטריס"-דגדגן. השפתיים היו מאוד גדולות ובולטות ובעצם מה שנשאר מהם זה תחילתם מלמעלה ומתחת לדגדגן הכל חתוך! ז"א נשאר לי מין עיגול גדול של דגדגן ומתחת אין כלום!!(הואלא עיצב את השפתיים כי למעלה נשאר נפוח ומתחת פשוט חתך הכל) וזה נראה ממש מוזר-תחילה של דגדגן בלי המשך ההרגשה ממש לא נעימה והאיזור עדיין רגיש מפני שהשפתיים החיצוניות פתוחות מעט(כבר תפסו את הצורה של הימצאות השפתיים הבולטות) ציפיתי שבטחוני יעלה אחר הניתוח אך הוא רק ירד! אני רוצה לציין שעדיין לא קיימתי יחסים מה שהפריע לי מאוד זה האסטתיקה של המקום והניתוח כלל לא תרם!! מה אני יכולה לעשול במצב זה? רציתי שהתוצר של הניתוח יהיה שפתיים סימטריות מתחילתם עד סופם אך רק יותר קטנות! עכשיו אין שפתיים בכלל ז"א שאי אפשר לתקן..חוץ מהאיזור העליון שנראה כמו עיגול עם חתכים.. ומתחת ממש כלום!(סבלתי כ"כ אחרי הניתוח מכאבים עזים וחזקים במשך כמעט חודש לחינם!) איזה פיתרון אפשר למצוא לכך?אשמח לייעוץ כי אני מתוסכלת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח

ד"ר עמוס שפירא
    28/05/2008

צר לי מאד על התוצאה ואני יכול גם להבין מה קרה בניתוח לצערי התיקון יכול להיות על ידי בנית שפתים מהשתלת עור ושומן שנילקח מימקום אחר אני מציע שתבואי לפגישת יעוץ חינם ונדבר על אפשרויות הטיפול אני עובד עם בכירי הפלסטיקאים בארץ שפלן מוסקונה הראל רובינפור ואנחנו ניבנה לך שפתים חדשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערה יקרה

ד''ר שמואל לוין
    29/05/2008

קשה להחליט ע"י התכתבות מה באמת המצב, רצוי מאוד שתפני לרופא שמתמחה בנדון ותקבלי את חוו"ד מה ניתן לעשות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    02/09/2008

אם פגעו לך במיבנה של הפות והנרתיק את מוזמנת לפגישת יעוץ חינם וניראה מה ניתן לעשות אפשר להשתיל שומן או עור או הזרקה של חומרים ממלאים כמו חומצה ילורונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה בעיה

יוליה
    01/08/2008

זו בדיוק הבעיה שלי...ואצי עברו רק חדשיים מאז הניתוח... האם זה יקבל צורה אחרת או שישאר ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    01/08/2008

לצערי הרב נושא הניתוחים הפלסטיים פרוץ לחלוטין כל הניתוחים האסטטים בארץ לא ברור לצערי את יושבת מול רופא אחד וסוגרת איתו ניתוח אבל את הניתוח עושה מישהוא אחר ואת אפילו לא יודעת מי ניתח אותך יתרה מיזו כל אחד חושב שהוא יודע לעשות את הניתוח ואז התוצאות רעות מאד לכן תיזהרו למי שאתן פונות לגופו של עינין הסיבה שזה קרה שהוא מתח יותר מידי את השפה ליפני שחתח ואז לאחר שחתח אין כבר מה לעשות בכל אופן ניתן ליבנות שפה על ידי משיכת ריקמה מצידי השפה או לחילופין להזריק חומרי מילוי מעל לדגדגן יש פשוט להוריד עודפי עור את מוזמנת לפגישה וניראה מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורה היקרה

טלטול
    09/11/2008

אני מצטערת לשמוע זה גורם לי לחשוב פעמיים איפה עשית את הניתוח? בירושלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    09/11/2008

יש רופאים טובים שמנתחים פלסטיקה וגינלית ויש גרועים אין זו סיבה לא לעשות את הניתוח אז בואי לפגישת יעוץ אצל רופא במירפאה עם כתובת ואחריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

ד''ר שמואל לוין
    01/08/2008

קשה לחוות דעה מבלי לבדוק את תוצאות הניתוח אני ממליץ לך לבוא להיבדק ולראות מה ניתן לעשות .
    נשמח לעזור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

גלי
    02/09/2008

קודם כל..אני מקווה שיטפלו בך ושיוכלו לשפר ולתקן את מצבך. אני ממש מבינה אותך אני בת 21 וכל חיי ייה עם התחושה הזו רק היום זו הפעם הראשונה שאני מעזה לברר על זה בכלל כי אי אפשר יותר אני כלכך מתביישת אפילו להסתובב עם תחתונים זה הגיע למצב של תסכול כמו שאת אומרת. אני שמחה שכתבת פה זה גורם לחשוב פעמיים איפה ביצעת את הניתוח?? אני אשמח לשמוע ממך ובאמת מקווה שיהיה בסדר..בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מהירה

מירב
    18/10/2008

צר לי על העוגמת נפש שנגרמה לך, מקווה שהכל יסתדר במהרה. לדעתי את צריכה לומר את שם הרופא בכדי שאחרות כמוך לא יעברו את שעברת. החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף השפתיים האלה ???

גלהון טובי
    21/10/2008

בנות מה הבעיה עם השפתיים ??? לגבר יש בעיה--עם האורך !!!!! ואם יחתכו-אוי ואבוי ??? אבל לנשים המקום נועד לרביה ולילדים ---אבל עם אתן עובדות בסטרפטיז-אז יש לכן בעיה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו