זקוקה לתשובה דחופה-אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום
 
  • זקוקה לתשובה דחופה-אחרי ניתוח
    רוני
    02/11/2018

    שלום,
    האם מותר לקחת פרוביוטיקה לאחר לביופלסטי? כדי למנוע את הגרד בשל האנטיביוקיה

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לא מזיק לא בטוח עוזר

    ד"ר עמוס שפירא
    03/11/2018

    הגרד אחרי הניתוח יכול להגיע הן מהאנטיביוטיקה והן מהיתעוררות של העצבים ,ולכן לא ברור אם פרוביוטיקה עוזרת אבל בטח זה לא מזיק

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • .

    רוני
    03/11/2018

    ממש תודה על התשובה המהירה! שאלה נוספת קטנה, החיכוך עם התחתון גורם לי לכאב, האם אפשר לוותר על התחתון ולהשאר רק עם מכנס?
    תודה!

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תחתון לא עוזר

    ד"ר עמוס שפירא
    03/11/2018

    אין כל סיבה לשים תחתון אם זה מציק זה לוקח כמה ימים והתחושה עוברת

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


