שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הדר
    12/06/2008

שלום רב,
    האם ניתוח להצרת הנרתיק גורם גם לאישה ליהנות יותר? ברור לי שהגבר נהנה יותר מהחיכוך, אבל מה עם האישה? כמו כן, אני רק בת 25 ולדעתי איבר המין שלי רחב מידי. האם בגילי כבר עושים ניתוחים כאלו והאם הם מומלצים.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    12/06/2008

הסקסולוגים טוענים שהגודל לא קובע ורמת החיכוך לא היא שמשפיעה על גודל הסיפוק אולם ברור שאם הנרתיק כל כך רחב שאת מרגישה אי נוחות אז קיימת בעיה האמת צרכה להאמר הניתוח לא מומלץ לנשים ליפני לידה כי אחרי הלידה הכל נהרס אולם יש אפשרות לבצע תיקון קטן מאד שזה לא יפריע בעתיד ולא יתקלקל בעתיד אז בואי ליעוץ 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי הדר

ד''ר שמואל לוין
    15/06/2008

ראשית ניתוח להצרת הנרתיק בעיקרון אינו למטרת הגדלת ההנאה המינית, אבל ברור שאם הצרת הנרתיק החיכוך יהיה גדול יותר ושני בני הזוג אמורים להפיק מכך תועלת.
    אין ספק שאם את בעצמך העלית את הבעיה היא אכן קיימת, הבעיה היא לבחור מנתח טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו