יכול להיגרם פגיעה עצבית מהניתוח של שפתי פות פנימים?

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• יכול להיגרם פגיעה עצבית מהניתוח של שפתי פות פנימים?
    אור
    11/01/2021

בדגדגן ? כי זה איזור רגיש ממש
    נכון שזה סיכוי נמוך אבל זה יכול לקרות?
    ואם זה חלילה קורה מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה

ד"ר עמוס שפירא
    12/01/2021

אני מנתח מאד מאד מנוסה 22 שנה מנתח את הניתוחים האלו הסיכוי מאד קטן לפגיע עיצבית הוא בדרך כלל לא קורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני יודעת שהסיכוי מאוד קטן

תגובה
    13/01/2021

אבל עדין זה כן רשום בטח בסיכונים ..
    זה הדבר היחידי שאני מפחדת ממנו... מפחדת מהפחד שחלילה יקרה ויפגע משו,או שיהיה לי רגישות שם מדי פעם שתציק לי כמובן שאם אתנתח זה רק אצלך
    אני חולמת על ניתוח כזה כמה שנים כבר
    אמא שלי מאוד נגד (טוב זה כי היא בדעה מיושנת שמתנתחים רק כשחולים וחייבים ) אז זה לא בדיוק נכון להקשיב לה חח זה הגוף שלי בתכלס ואני חיה איתו ורק למי שיש שפתי פות גדולים תזדהה איתי ובכמה זה יכול לפגוע נפשי
    אבל עדין ניתוח ממש מלחיץ איך להתגבר על הפחד הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

ד"ר עמוס שפירא
    13/01/2021

את יכולה להגיע חפגישת יעוץ עם אמא שלך וניראה מה צריך לעשות ומה מידת הסיכוי והסיכון בדרך כלל הניתוחים האלו מאד בטוחים אני חושב שבטח הצורה מאד מפריעה לך ואת חושבת על זה כל הזמן עדיף לנתח אם תירצי אתן לך לדבר עם בנות שעברו את הניתוח הזה ומאד מרוצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו