הסרת קרום הבתולים לצורך בדיקות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום
 
  • הסרת קרום הבתולים לצורך בדיקות
    נועה
    16/06/2021

    שלום
    בתולה שצריכה מסיבות רפואיות לבצע אולטראסאונד וגינלי [ניסיון לא צלח]
    האם היית ממליץ לנסות לבצע את הבדיקה בטשטוש כדי לא לחוש כאבים?
    או היית ממליץ לבצע ניתוח של הרחבה /הסרה של הקרום ?
    מה תהיינה ההשלכות של כל אחת מהאפשרויות על המצב הגופני ? סיכונים ? סיבוכים ?


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • קרום בתולין

    ד"ר עמוס שפירא
    17/06/2021

    ממש לא בהרדמה ולא בטישטוש השאלה היא האם חשוב לבחורה להישאר בתולה אם לא אפשר ליפתוח את הקרום אופציה שניה היא הכנסת המכשיר לפי הטבעת אנחנו בבלינסון עשינו את זה מיספר פעמים עם תוצאות מצויינות

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקה רקטלית או אולטרסאונד וגינלי

    נועה
    17/06/2021

    בהמשך לתשובתך
    בדיקה רקטלית לא רלבנטית וכנראה שרק אולטראסאונד וגינלי רלבנטי
    כשאתה ציינת פתיחה התכוונת לניתוח ? כיצד הוא מתבצע ? מה זמן ההחלמה ? סיבוכים ? האם מיד לאחריו ניתן לבצע אולטראסאונד ?
    מדוע לא היית ממליץ על טשטוש לבדיקה?
    והאם קיימת אפשרות אחרת לביצוע הבדיקה - מכשור מיוחד ?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


