ניתוח וגינלי שפתי פות

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח וגינלי שפתי פות
    אנונימית
    02/08/2022

היי דר יצא לי לדבר עם מישהי שעברה ניתוח שפתי פות מוגדלים …עבר שנה מהניתוח והיא נורא מצטערת שעברה אותו (היא עשתה את זה אצל רופא כירוג פלסטי) היא אומרת שהרופא חתך לה את כל השפתיים..נשארה עם כאבים ואפילו טמפון לא מצליחה לשים
    באינטרנט כתוב שזה ניתוח פשוט,תוך כמה שבועות חוזרים לשיגרה רגילה.. למה לא כותבים את האמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח וגינלי שפתי פות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק גניקולוגים שעברו השתלמות

ד"ר עמוס שפירא
    03/08/2022

לצערי הרב לאחרונה היתחילו לעשות את הניתוח פלסטיקאים שאין להם את הידע והניסיון בניתוח הם פשוט מחפשים עבודה ומנתחים בלי לדעת את הניתוח ובלי יכולת לטפל רק גניקולוגים שעברו הישתלמות יכולים לנתח את הניתוח הזה צר לי מאד על הבחורה יתרה מיזו יש הוראה של מישרד הבריאות שמרשה לבצע את הניתוח הזה רק לגניקולוגים מיספר פלסטיקאים ניסו לשנות את הוראת מישרד הבריאות ללא הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל רופא נשים זה לא יכול לקרות נגיד

אנונימית
    04/08/2022

אז בעצם הטענה שלך שזה קרה בגלל שניתח אותה פלסטיקאי? אצל רופא נשים זה לא יכול לקרות נגיד? אני ממש מפחדת אחרי השיחה איתה .. היא גם הסבירה לי שכשחותכים בסכין את השפתיים זה מוריד ב40 אחוז את התחושה ושכאילו זה לא דבר שחוזר לגמרי איך שהיה ושזה ככה אצל כולן.. זה נכון? כי אני קראתי באינטרנט שזה יכול לקרות רק אם חלילה נפגע הדגדגן.. אני נורא מבולבלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות ניתוח

ד"ר עמוס שפירא
    04/08/2022

אני לא יודע מה עשו לבחורה אני אומר לך באופן כללי זה נתוח שצריך לעשות רק גניקולוג תבואי לפגישת יעוץ ללא עלות ונדבר על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו