ניתוח לקיצור שפתי פות והסרת עור עודף מאיזור הדגדגן

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח לקיצור שפתי פות והסרת עור עודף מאיזור הדגדגן
    ה
    25/11/2022

אני בת 14 וקצת, שפתי הפות שלי ארוכות מאוד(בערך 5 סנטימטרים) וגורמת לי לאי נוחות וכאב שהייתי מדרגת 6/10 בעת לבישת בגדים, ביצוע כל פעילות גופנית, ריצה, והליכה לאחר פרק זמן מסוים, אורך השפתיים משפיע על הנוחות שלי מבחינה פיזית ובנוסף מאוד משפיע עליי נפשית.
    נוסף על כך מאחר והשפתיים הפנימיות כה ארוכות יש עודף עור סביב הדגדגן ולכן איני חושבת שמספיק לבצע ניתוח לקיצור שפתיים פנימיות בלבד.
    האם יש מענה ופיתרון למקרה שלי בגילי??? כמובן שאהיה מוכנה לחכות עוד שנה לביצוע הניתוח אם זו האופציה היחידה אבל הנושא מעיק עליי מכל הבחינות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח

ד"ר עמוס שפירא
    26/11/2022

אני מבין אותך לחלוטין עם הזמן השפתיים לא מיתקצרות לעיתים אף מיתארכות ולכן אין בעיה לעשות לך את הניתוח גם בגילך לא צריך לחכות הנזק הנפשי שאת חווה מיותר בואי לפגישת יעוץ עם אחד מההורים וניראה מה אפשר לעשות פגישת יעוץ ללא עלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו