ניתוח לביופלסטי כושל, תיקון ניתוח לביופלסטי

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח לביופלסטי כושל, תיקון ניתוח לביופלסטי
    סתיו
    01/05/2023

שלום רב, אני בת 22 ואני עברתי בגיל 20 ניתוח לביופלסטי אצל רופאה פרטית נחשבת, עם שם בעולם הגינוקולוגיה.
    לאחר הניתוח השפתיים התארכו (אומנם לא חזרו להיות כמו שהיו אבל עדין ארוכות) והחלטתי לעשות ניתוח תיקון (לאחר שנה וחצי מהניתוח הראשון).
    הניתוח השני היה עם הרדמה מקומית וזה היה במרפאה של הרופאה. לאחר הניתוח השפתיים ממש התנפחו והיו מלאות בבצקות אך לאט לאט הנפיחות ירדה, אך עדיין הניתוח לא יצא מושלם, לאחר הניתוח השני שפה אחת יותר ארוכה מהשניה (שזה עוד פחות הפריע לי) אבל עדיין הרגשתי שזה לא כמו שרציתי ובכל זאת אמרתי לעצמי ששני ניתוחים זה מספיק ואני לא רוצה לחשוב על עוד תיקון, אני פשוט צריכה לקבל את השפתים שלי כמו שהן.
    עברו שבעה חודשים וחצי לאחר הניתוח השני ואני פשוט מתוסכלת, לא רציתי להגיע למצב שאני חושבת בכלל על ניתוח שלישי אבל כמו שקרה בניתוח הראשון כך גם קרה לאחר הניתוח השני, השפתיים התארכו ואפילו התרחבו, השפתיים ממש יוצאות החוצה זה נראה נורא אני ממש חסרת ביטחון לגבי זה. אני מסתכלת בכל מיני תמונות לפני ואחרי והאחרי שלי נראה יותר גרוע מהלפני של מלא בנות. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לעבור שלושה ניתוחים אבבל זה ממש מםריע לי, אני מפחדת שהכל יהיה מצולק שם כי כן רואים סימנים של צלקות.
    רציתי לדעת אם עוד מישהי עברה את זה או אפילו הלכה לעשות תיקון. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו אחר שהוא לא יתוח, שמעתי שיש משהו עם לייזר שמכווץ את הנימים שם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח

ד"ר עמוס שפירא
    19/05/2023

ליזר לא יפתור לך את הבעיה צריך ליבדוק אותך ולהחליט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו