מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח לביופלסטי כושל, תיקון ניתוח לביופלסטיסתיו01/05/2023
שלום רב, אני בת 22 ואני עברתי בגיל 20 ניתוח לביופלסטי אצל רופאה פרטית נחשבת, עם שם בעולם הגינוקולוגיה.
לאחר הניתוח השפתיים התארכו (אומנם לא חזרו להיות כמו שהיו אבל עדין ארוכות) והחלטתי לעשות ניתוח תיקון (לאחר שנה וחצי מהניתוח הראשון).
הניתוח השני היה עם הרדמה מקומית וזה היה במרפאה של הרופאה. לאחר הניתוח השפתיים ממש התנפחו והיו מלאות בבצקות אך לאט לאט הנפיחות ירדה, אך עדיין הניתוח לא יצא מושלם, לאחר הניתוח השני שפה אחת יותר ארוכה מהשניה (שזה עוד פחות הפריע לי) אבל עדיין הרגשתי שזה לא כמו שרציתי ובכל זאת אמרתי לעצמי ששני ניתוחים זה מספיק ואני לא רוצה לחשוב על עוד תיקון, אני פשוט צריכה לקבל את השפתים שלי כמו שהן.
עברו שבעה חודשים וחצי לאחר הניתוח השני ואני פשוט מתוסכלת, לא רציתי להגיע למצב שאני חושבת בכלל על ניתוח שלישי אבל כמו שקרה בניתוח הראשון כך גם קרה לאחר הניתוח השני, השפתיים התארכו ואפילו התרחבו, השפתיים ממש יוצאות החוצה זה נראה נורא אני ממש חסרת ביטחון לגבי זה. אני מסתכלת בכל מיני תמונות לפני ואחרי והאחרי שלי נראה יותר גרוע מהלפני של מלא בנות. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לעבור שלושה ניתוחים אבבל זה ממש מםריע לי, אני מפחדת שהכל יהיה מצולק שם כי כן רואים סימנים של צלקות.
רציתי לדעת אם עוד מישהי עברה את זה או אפילו הלכה לעשות תיקון. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו אחר שהוא לא יתוח, שמעתי שיש משהו עם לייזר שמכווץ את הנימים שם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר ניתוח
ד"ר עמוס שפירא19/05/2023ליזר לא יפתור לך את הבעיה צריך ליבדוק אותך ולהחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?