בעיה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• בעיה
    רותם
    30/06/2008

שלום, אני חושבת שאחת השפתיים הפנימיות שלי מוגדלת בצורה חריגה אני בת 21 ועדיין לא ביקרתי אצל גניקולוג, אני מפחדת מאוד ומתביישת. ברצוני לדעת האם יש ניתוח המתאים לבעיה כמו שלי? ואם כן האם הוא מתאים לי? מה טווח המחירים? והאם מומלץ להיוועץ קודם לכן עם גניקולוג? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רותם

ד''ר שמואל לוין
    01/07/2008

התופעה שהשפתיים הקטנות ארוכות יותר מהרגיל או אחת מהן ,היא תופעה מאוד שכיחה .
    ניתן לקצר את השפה הארוכה ובמידת הצורך את שתיהן ולהופכן לסימטריות ושוות בגודלן .
    רופא גניקולוג מומחה בפלסטיקה של הנרתיק יבצע את הניתוח, ביחס לחששותייך להיבדק בפעם הראשונה אנחנו נוהגים בדיסקרטיות ובסודיות מרבית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    03/07/2008

הניתוח שאני מציע לך הוא ניתוח פלסטי שבו אני משווה בין 2 השפתיים כך שאני הופך אותם לשווים זה שלא ביקרת אצל גניקולוג זה לא בסדר אבל אני מבטיח לך גם בדיקה מושלמת כולל פפ וסונר ליפני כל פעולה לא כל הגניקולוגים עושים ניתוחים כאלו לכן בואי קודם לבדיקת יעוץ ואחר כך תישאלי בעצת הגניקולוג שתיבחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו