בלוטה לבנה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• בלוטה לבנה
    טל
    10/07/2008

שלום ד"ר, שאלה- ממש בקצה של השפתיים הפנימיות (היכן שהדגדגן- כאשר מפשקים את הקצה של השפתיים) אני רואה שיש לי בלוטה קטנטנה לבנה. מה זה? האם זה בלוטת השתן? ואל תגיד לי לגשת לבדיקה בבקשה, האם יש בלוה באזור? תוד'ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטה לבנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטומיה

ד"ר עמוס שפירא
    10/07/2008

אין האזור הזה בלוטות אין דבר כזה בלוטת שתן יתכן והלבן זה הפרשה פיטריתית אני מציע לך קודם כל לישטוף היטב עם סבון את המקום ואז להיסתכל שוב אם במקום עדין בלוטה לבנה אז בואי להיבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך -

טל
    11/07/2008

בוודאות לא מדובר בהפרשה. זו בלוטה קטנטנה מאוד שנמצאת איפה שהדגדגן. אולי זה הדגדגן עצמו? החלק הפנימי שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטה לבנה

ד"ר עמוס שפירא
    11/07/2008

הדגדגן ציבעו ורוד בהיר לכן יתכן ואולי מדובר בפצע קטן מוגלתי שיכול להופיע באזור כתוצאה מאוננות או סתם זיהום מהים תיראי אם הנקודה מיתפוצצת בלחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נטע

ד''ר שמואל לוין
    13/07/2008

אין ספק שצריך להיבדק וייתכן שהרופא הבודק יחליט להוציא את הגושון ולבדוק אותו .
    לכן חשוב מאוד להגיעה לבדיקה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו