מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שפתיים פנימיותג.15/07/2008
שלום רב, אני בת 17 והשפתיים הפנימיות שלי ממש בולטות. זה מפריע לי מאוד בין אם זה בקיום יחסי מין או אפילו ביומיום. פעמים רבות אני מרגישה אי נוחות מאחר והן מתחככות בתחתון. אני מתביישת ללבוש מכנסיים צמודים ובגדי ים כי זה בולט אפילו דרך הבד. אני מאוד מעוניינת בניתוח להקטנת השפתיים אבל אני לא יודעת כיצד לגשת לאמא שלי עם הנושא ואני יודעת שחייב הסכמת הורה. כמו כן קראתי כי המחיר הוא בסביבות 8000 ועבורי זה יכול להוות בעיה. רוב הסיכויים שגם אם אגש לאימי אני אצטרך להיות הממנת האם ישנה אפשרות להנחה? האם אפשר לעשות ניתוח זה עם השתתפות קופה"ח? אם כן האם תוכלו להמליץ לי על מנתחים? תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד''ר שמואל לוין15/07/2008בעיית השפתיים הקטנות שהן ארוכות היא תופעה שכיחה וניתן לקצר את השפתיים ולהעניק להן מראה סימטרי ,ע"י כך תימנע הבעיה .
תוכלי תמיד לפנות אלינו ליעוץ והדרכה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא15/07/2008בישראל יש חוק ומי שמפר אותו צפוי למאסר ובטח אל תיפני אליו כל ניתוח לילדה פחות מגיל 18 מחייב חתימת הורים מילבד הפלה כל יתר הניתוחים מחייבים חתימת הורים כך נעשה בכל בית חולים רציני אז בואי לשיחה עם אימה שלך אני אפגיש אותך עם אימא של ילדה בגילך שניתחתי לא מיזמן והיא בטוח תישתכנע לא בטלפון פגישה אמיתית חוץ מיזה זה ניתוח שלא נימצא בסל ולכן הוא פרטי לגבי המחיר אנחנו ניסתדר אז תיקבעי פגישה עם אימא שלך 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גלי02/09/2008היי אני כל כך מבינה אותך זה פשוט הדבר הכי מתסכל בעולם! כל הכבוד לך על האומץ אני בת 21 ורק עכשיו התחלתי לברר על זה ואני מופתעת לראות שאני לא היחידה עם הבעייה הזו בהצלחה רבה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא02/09/2008למה צריך אומץ לדבר על פגם שניתן לתקן בניתוח למה לא צריך אומץ לדבר על הגדלת שדים וצריך אומץ לדבר על ניתוח לקיצור שפתיים את מוזמנת לפגישת יעוץ ונחיליט ביחד מה עושים ומתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?