הריון בגיל 40

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• הריון בגיל 40
    גלית
    15/07/2008

צהריים טובים . רציתי לקבל את חוות דעתך על הריון בגיל 40 . אני בת 40 , אמא ל 3 ילדים - ילדה בת 14 , ילד בן 11 , וילד בן 6 . לאחרונה , בן זוגי ואני מוצאים את עצמינו מתלבטים בנושא זה - שנינו מאוד רוצים עוד ילד אך אנחנו חוששים האם זה לא מסוכן ? - לי אישית (למרות שאין לי בעיות בריאותיות שאני מודעת להם ) ומצד שני - האם אין סכנה שהתינוק שייולד לאם בת 40 יסבול מבעיות בריאותיות ( אין לנו במשפחה המורחבת בעיות כלשהם) . אשמח לקבל ממך מעט מידע על הריון בגיל כזה . ת ו ד ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בגיל 40

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון

ד"ר עמוס שפירא
    15/07/2008

אין כל בעיה בהריון שלך בגיל 40 אבל זיכרי להיכנס להריון בגיל הזה מאד קשה כאשר ניכנסים להריון יש יותר הפלות אבל חוץ מיזה אין בעיה נעשה לך מי שפיר ונישמור הכל יסתדר אז בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גלית

ד''ר שמואל לוין
    17/07/2008

אם את דואגת לילוד שיוולד הרפואה היום מפותחת מאוד ומסוגלת לבצע מ"ס רב של בדיקות שיבדקו את בריאות הילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו