כתבה על ניתוחים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• כתבה על ניתוחים
    שרון
    20/07/2008

שלום קראתי דיווחים שהניתוחים שאתם עושים אינם מומלצים ואינם בריאים - האם תוכלו לכוון אותי למידע אמין ברשת על הנושא? אני רוצה להבין על מה כולם מדברים לפני שאני חושבת על ניתוח (אני אחרי 3 לידות ואני שוקלת לעבור ניתוח בשפתיים). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתבה על ניתוחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    20/07/2008

יפה שאלת רפואה זה לא מדע מדויק יש עבודות בעד ויש נגד די אם תקליקי בגוגל labioplastyו ואז תקבלי בערך 30000 אתרים בעולם שמיתעסקים בנושא כך שאת מבינה שקיים מיגון עצום של דעות ועבודות אני יכול לדבר מיניסיוני ומניסיון במקום שם למדתי בשויץ והישתלמתי בארהב הניתוח מאד פופולרי עם מעט מאד סיבוכים עם תוצאות מצוינות ושביעות רצון של כימעט כל המטופלות אז גלישה נעימה אם את מוצאת דברים רציניים נגד אשמח ליקרא ולדיין איתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרון

ד''ר שמואל לוין
    21/07/2008

הניתוחים האסטטיים שאנו מבצעים {קיצור שפתיים קטנות }אין בהן כל רע להיפך הן עוזרות להדגשת הנשיות .
    נשמח שתבואי אלינו על מנת שנוכל לייעץ לך ולענות לכול שאלותייך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו