שחזור ביתולין

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שחזור ביתולין
    לונה
    23/07/2008

אני מעוניינת לקבל אינפורמציה לגבי שחזור קרום ביתולין. האם הניתוח במימון מקופ"ח, כמה זמן אורך הניתו וכמה זמן ההחלמה, האם יש סיכון שייקרע בטרם קיום יחסי מין וכל אינפורמציה נוספת תעזור, גם העלות של הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחזור ביתולין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לונה

ד''ר שמואל לוין
    23/07/2008

הניתוח אינו ממומן ע"י קופת החולים ,משך הניתוח הוא כ-10 דקות ,אין סיבה שתאבדי את הבתולין ללא קיום של יחסי מין-התפרים לא אמורים להיפתח ותיהיה בתולה כשרה לכול דבר.
    את מוזמנת לבקר ונישמח ליעץ לך בנושא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרום בתולין

ד"ר עמוס שפירא
    23/07/2008

שיחזור קרום בתולין הינו ניתוח לכל דבר ועינין הוא חייב להיתבצע בבית חולים בתנאים סטרליים כמו שצריך להיות חדר ניתוח הרדמה כללית די שיטחית התפרים נמסים אחרי 3 שבועות הניתוח בערך 20 דקות לצערי הוא לא ממומן על ידי קופות חוים אחרי 3 שבועות התפרים נמסים ואז הרקמות דבוקות אחת לשניה כך שזה לא יכול להיפתח ללא קיום יחסי מין על כסף נדבר בפגישה בינינו אני בטוח שהמחיר לא יפריע לי לבצע לך את הניתוח שהוא כל כך חיוני לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו