ניתוח אחרי לידה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח אחרי לידה
    ליאת
    09/08/2008

אני בחודש תשיעי הריון שני ובחמש שנים הקרובות אין בדעתי להיכנס להריון רציתי לדעת אם אפשר לבצעכ ניתוח ממש לאחר הלידה להצרת רצפת האגן מכיוון שאני עדיין יהיה תחת אפידורל? ברצוני לציין שאני בעתיד אני יהיה מעוניינת להיכנס להריון האם לניתוח תהיה השלכה על העניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אחרי לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    09/08/2008

הרעיון מענין אבל מאד לא מעשי מיכמה סיבות ביזמן הלידה ו6 חודשים לאחר כך כלי הדם באגן מאד רחבים זאת במטרה לספק דם רב לאברי האגן שמישתתפים בהריון והלידה לכן זה מאד מסוכן לנתח שנית בחדר לידה בדרך כלל נימצאים רופאים מילדים ולא כירוגים כך שזה לא הולך ביחד ולא מומלץ לנתח ליפני סיום הלידות כי זה יתקלקל לאחר לידה נוספת אז סבלנות ניתראה לאחר סיום הלידות שלך בהצלחה בלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאת

ד''ר שמואל לוין
    10/08/2008

לא נהוג לעשות נתוחים מסוג זה מייד לאחר לידה ,אפשר לעשות זאת לאחר מכן בהרדמה מקומית .
    ניתוח מסוג זה אינו משפיע על עתיד הלידות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו