ניתוח לקיצור הדגדגן

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח לקיצור הדגדגן
    אנונימית
    15/08/2008

שלום אני בת 17 ואני מרגישה מוכנה לקיים יחסי מין .. יש לי בעיה אחת שמאוד מפריעה לי והיא הבעיה באורך של הדגדגן שלי הוא די ארוך וזה די מפריע לי ולא נעים לי שיראו את זה ולא נעים לי בכלל שיש לי דבר כזה .. אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות בקשר לזה?.. ואני יודעת שיש ניתוחים והמליצו לי על זה כי הייתי אצל רופא נשים .. אני רוצה לדעת מה הסיכונים ? ואני רוצה לדעת האם נשאר סימן אחרי הניתוח , והאם הדגדגן לאחר הניתוח יראה מוזר או שונה מהרגיל? בבקשה תענו לי על זה כי זה ממש חשוב לי !! תודה רבה ושבת שלום לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לקיצור הדגדגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    15/08/2008

כבר דיברתי מיספר פעמים על הסוגיה הזו וחשוב מאד לחזור על מה שנאמר מה שאת רואה זה קצה קצהו של הדגדגןאורכו האמיתי הוא של 8 סמ אבל זה חבוי בפנים את ניתכוונת לעור העבה שמכסה את הדגדגן בו ניתן לטפל ולקצר אותו וכך הדגדגן שלך לא יראה בולט כל כך ניתוח כזה רק על ידי מומחים עם ניסיון רב את מוזמנת לפגישת יעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר שמואל לוין
    19/08/2008

ניתוחים שאנו מבצעים ,אנו משתדלים שלא לגעת בדגדגן על מנת שלא תיפגע התחושה.
    במידת האפשר אנחנו מקצרים את השפתיים הקצרות שהן מקיפות את הדגדגן .
    אני מציע לבוא להיבדק על מנת שנוכל לייעץ לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו