שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רמי
    08/09/2008

שלום רב, בת זוגתי היתה שמנה בעבר וירדה 40 קילו. אני חש שאיבר מינה רחב מאוד ואיני מרגיש את החיכוך. 1. האם זה קשור לעובדה שהיא ירדה במשקל? 2. מה הם הטיפולים האפשריים? תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

דר שפירא
    08/09/2008

בגיל 40 לאחר לידות הנרתיק מאד רחב אישתך ירדה 40 קג כך שהיום החדירה יותר חופשית אין שומן שמפריד ביניכם ולכן אתה מרגיש חלל גדול הפיתרון ניתוח להצרת הנרתיק צור קשר 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רמי

ד''ר שמואל לוין
    09/09/2008

אין ספק כי הירידה במשקל {במידה כזו }עלולה לגרום לנרתיק רחב .
    במידה והדבר מפריע ניתן להצר את הנרתיק .
    נשמח שתבואו ליעוץ .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

שלומית
    21/09/2008

אני מצטרפת לשאלה.. הצרת הנרתיק הכוונה לניתוח לביופלסטי? האם מבצעים את זה במרפאת פרופורציה? ואיך הניתוח משפיע על חיי המין? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    21/09/2008

ניתוח לביו פלסטי הוא ניתוח של שיפתי הפות הגדולות והקטנות הצרת הנרתיק הוא ניתוח אחר לגמרי ועוסק בתוך הנרתיק ולא בשפתים אני לא עובד בפרופורציה אני רופא בכיר בבלינסון ומנתח באופן עצמאי הקשר הוא רק איתי או דרך המזכירה אין לי מושג מה עושים ומי עושה בפרופורציה הניתוח הצרת הנרתיק לא פוגע בחיי המין לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו