מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח..עדי20/09/2008
קודם כל יש לי סיפור קטן- הנושא של השפתיים הארוכות הוא נושא שהציק לי מאוד בשנים האחרונות.. בערך מכיתה ו' עד שנה שעברה (כיתה י"ב) הייתי בטוחה שאני עקרה בגלל השפתיים הארוכות.. בכלל לא היה לי מושג שזה דבר נורמלי ושקיים אפילו ניתוח לזה. אבל רק שתבינו, הייתי בוכה בגלל זה לפעמים והייתי נמנעת מלהיענות אפילו לדייטים קצרים ולא מחייבים בגלל החשש... בסופו של דבר החלטתי לטפל בזה וקבעתי תור לרופאת נשים.. להפתעתי הרבה היא אמרה שזה תקין, ושאם זה מפריע לי אפשר לעשות ניתוח. מאז אני די מתלבטת... אני מקווה שאין עוד כמוני שמתביישות לדבר על זה.. בכל מקרה טוב שיש אופציה לשנות.. יש לי כמה שאלות: 1. האם הניתוח הוא בעל סיכויי הצלחה גבוהים? 2. האם הניתוח מוריד מההנאה בזמן קיוןם יחסי מין? 3. (ואל תהרגו אותי) איך אנשים (גברים) מתייחסים לעניין הזה בד"כ? זה משנה אורך השפתיים וכל זה..?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלסטיקה וגינלית
ד"ר עמוס שפירא20/09/2008את לא יחידה שסובלת מישפתי פות מוגדלים ניסו ליקבוע איזה סטנדרט למדידה אבל זה לא הולך כל אישה עם תחושות בטן שלה אם את לא מרגישה בנוח עם המראה אז עדיף שתעשי ניתוח לעיצוב שיפתי הפות ועכשיו לשאחתך הניתוח שאני עושה מצליח ב100 אחוז כי בשיטה שאני מנתח אפשר ליראות איך זה יראה אחרי הניתוח כמו כן הניתוח נעשה באברים חיצוניים כך שתמיד ניתן לתקן אין קשר בין הניתוח לבין הנאה ביחסים בדרך כלל אני מנתח רחוק מאש מהדגדגן לגבי גברים זה תלוי היום כאשר נשים מגלחות את שער הערוה השפתיים בולטות מאד לכן הנטיה הגוברת לניתוח אז בואי לפגישת יעוץ 0523670383
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר שמואל לוין22/09/2008ראשית דבר סיכויי הצלחה של הניתוח הם % 100 ,והניתוח אינו פוגע בהנאה של קיום יחסי המין .
להפך כאשר השפתיים הקטנות ארוכות מהרגיל כאשר נקצר אותן האזור יהיה סימטרי ונאה..
נשמח ליעץ ולעזור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבחורה שהפריע לה -???
גלהון טובי21/10/2008לבחורה שהפריע לה צורת השפתיים הארוכות שלה---לידיעתך יש גברים שאוהבים שפתיים בולטות חלקם --שפתיים שמנות בקיצור-עניין של טעם לכן בלי ניתוחים !! אלה עם את רוצה לעבוד בסטרפטיז המבין יבין ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התייעצות בבקשה ללא ניתוח
האם יכול להיגרם נזק ברצפת האגן?
הרחבת הנרתיק מהיובש לאחר לידות
ניתוח שפתיים פנימיות בהרדמה מקומית
המלצות לגבי הצרת שפתיים פנימיות
עלות ניתוח שפתי פות ולמה לא ממומון ע"י קופת חולים
המלצה לתהליך הקטנת שפתיים פנימיות
ניתוח להרחבת נרתיק סגור לגמרי ללא הצלחת החדרת מתמר אולטרסאונד
מונס פוביס שאיבה וזמן החלמה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?