ניתוח..

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח..
    עדי
    20/09/2008

קודם כל יש לי סיפור קטן- הנושא של השפתיים הארוכות הוא נושא שהציק לי מאוד בשנים האחרונות.. בערך מכיתה ו' עד שנה שעברה (כיתה י"ב) הייתי בטוחה שאני עקרה בגלל השפתיים הארוכות.. בכלל לא היה לי מושג שזה דבר נורמלי ושקיים אפילו ניתוח לזה. אבל רק שתבינו, הייתי בוכה בגלל זה לפעמים והייתי נמנעת מלהיענות אפילו לדייטים קצרים ולא מחייבים בגלל החשש... בסופו של דבר החלטתי לטפל בזה וקבעתי תור לרופאת נשים.. להפתעתי הרבה היא אמרה שזה תקין, ושאם זה מפריע לי אפשר לעשות ניתוח. מאז אני די מתלבטת... אני מקווה שאין עוד כמוני שמתביישות לדבר על זה.. בכל מקרה טוב שיש אופציה לשנות.. יש לי כמה שאלות: 1. האם הניתוח הוא בעל סיכויי הצלחה גבוהים? 2. האם הניתוח מוריד מההנאה בזמן קיוןם יחסי מין? 3. (ואל תהרגו אותי) איך אנשים (גברים) מתייחסים לעניין הזה בד"כ? זה משנה אורך השפתיים וכל זה..?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    20/09/2008

את לא יחידה שסובלת מישפתי פות מוגדלים ניסו ליקבוע איזה סטנדרט למדידה אבל זה לא הולך כל אישה עם תחושות בטן שלה אם את לא מרגישה בנוח עם המראה אז עדיף שתעשי ניתוח לעיצוב שיפתי הפות ועכשיו לשאחתך הניתוח שאני עושה מצליח ב100 אחוז כי בשיטה שאני מנתח אפשר ליראות איך זה יראה אחרי הניתוח כמו כן הניתוח נעשה באברים חיצוניים כך שתמיד ניתן לתקן אין קשר בין הניתוח לבין הנאה ביחסים בדרך כלל אני מנתח רחוק מאש מהדגדגן לגבי גברים זה תלוי היום כאשר נשים מגלחות את שער הערוה השפתיים בולטות מאד לכן הנטיה הגוברת לניתוח אז בואי לפגישת יעוץ 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד''ר שמואל לוין
    22/09/2008

ראשית דבר סיכויי הצלחה של הניתוח הם % 100 ,והניתוח אינו פוגע בהנאה של קיום יחסי המין .
    להפך כאשר השפתיים הקטנות ארוכות מהרגיל כאשר נקצר אותן האזור יהיה סימטרי ונאה..
    נשמח ליעץ ולעזור.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לבחורה שהפריע לה -???

גלהון טובי
    21/10/2008

לבחורה שהפריע לה צורת השפתיים הארוכות שלה---לידיעתך יש גברים שאוהבים שפתיים בולטות חלקם --שפתיים שמנות בקיצור-עניין של טעם לכן בלי ניתוחים !! אלה עם את רוצה לעבוד בסטרפטיז המבין יבין ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו