שפתיים

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שפתיים
    אורית
    25/09/2008

שפתיים מוגדלות ולא סימטריות זו הבעייה שלי. ..כבר שנים שאני מתלבטת ...אבל מתביישת ומפחדת למוווווווות מניתוח ...אם המצב הוא לא נוראי ואני רוצה להסתפק בניתוח הכי קטנצ'יק שיש ,זה יוכל לצמצם את זמן ההחלמה?עשיית הניתוח תוכל להעשות במרפאה שלך באופן פרטי יותר??אולי אפילו בהרדמה חלקית????אני ממש נואשת לפתרונות...אני חרדה יותר מכל מהחשיפה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    26/09/2008

אורית שלום אני לא רוצה לחזור שוב ושוב על היתרונות בללכת לרופא פרטי אחד על אחד ולדבר על הכל לא ניתן לבצע ניתוחית פלסטיים במירפאה זה מסוכן זה לא רציני ולא מוצלח ולכן אני מציע שניפגש ואם תירצי אתן לך לדבר עם הרבה נשים שעברו את הניתוח אצלי ואני בטוח שתרגישי בנוח ותיפתרי סוף סוף מהבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אורית

ד''ר שמואל לוין
    22/10/2008

ראשית דבר תופעת השפתיים היא שכיחה מאוד.
    הניתוח בכללו הוא קטן ואין מה לחשוש אפשר לבצעו בהרדמה כללית אוחלקית .
    רצוי שתבואי ליעוץ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו