שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רננה
    12/10/2008

עברתי ניתוח קיצור שפתיים לפני קצת יותר מחודש, באופן פרטי ,אצל רופאה מאוד טובה, והתוצאה מזוויעה זה נראה יותר גרוע מלפני הניתוח שני הצדדים לא שווים ו יש חתיכה קטנה שמתנדנדת ובנוסף עדין זה לא ממש הוסיף לנוחות שלי ואני מרגישה ממש נורא אני לא יודעת מה לעשות האם ניתן לתקן את זה? וכמה בערך זה יעלה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    17/10/2008

ניתוח קיצור שפתיים איננו ניתוח פשוט הוא ניתוח פלסטי ומחייב מיומנות רבה אני בטוח שהרופאה שניתחה אותך טובה מאד אבל חשוב לדעת כמה ניסיון יש לה בניתוחים כאלו אני מזמין אותך לפגישת יעוץ ללא תשלום וניראה מה ניתן לעשות יש לי ניסיון רב בתיקונים צרי קשר 0523670383

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רננה

ד''ר שמואל לוין
    22/10/2008

מתוך הגינות הייתי פונה ראשית לרופאה שביצעה את הניתוח כדי שתתרשם ותציע לך פתרון ושנית אנו נשמח לעמוד לרשותך לאחר שנבדוק את מצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו