ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    טלטול
    29/10/2008

אני מעוניינת לבצע את הניתוח להקטנת השפתיים הקטנות בנרתיק ורציתי לשאול באיזה שיטה הכי מומלץ ואיזה הרדמה מומלץ לעשות,כי כל הקטע של ההרדמה מלאה מפחיד אותי מאוד אודה אם תענו לי במהרה כי אני מעוניינת לבצע אותה דחוף....תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    29/10/2008

ההרדמה בניתוח שפתיים צרכה להיות כללית לא מאד עמוקה אבל כללית כי בהרדמה מקומית מזריקים חומרי הרדמה לאזור וזה מטשטש את הצורה של המקום ואז לא ניתן לבצע ניתוח מדויק לשני הצדדים לגבי הניתוח אני מנתח בשיטה שבה מעצבים את השפה זו שיטה שהתוצאה שלה מושלמת אני מזמין אותך להיסתכל בתוצאות באתר שלי אני גם אתן לך טלפונים של בנות לאחר ניתוח אז את מוזמנת לפגישת יעוץ חינם ונחליט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלטול

ד''ר שמואל לוין
    09/11/2008

נשמח לעזור לך עם הניתוח לפי הבדיקה אנחנו מבצעים לפי שיטת היתד או בשיטה הרגילה.
    במהלך הניתוח עדיף הרדמה כללית כדי למנוע דיס -פרופורציה של השפתיים הקטנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו