שאלה

מנהל הפורום

ד``ר עמוס שפירא
ד"ר עמוס שפירא
לקביעת תור אצל ד"ר עמוס שפירא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    02/11/2008

שלום רב, כמה עולה בערך ניתוח הצרת נרתיק? כמו כן, האם הניתוח הזה יגרום לי להנות יותר, או שהוא יהיה יתרון רק לבעלי, שירגיש יותר חיכוך? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלסטיקה וגינלית

ד"ר עמוס שפירא
    02/11/2008

אני לא סקסולוג אני מנתח פלסטי של הפות והנרתיק מה שאני יכול לספר לך שהרבה מאד נשים שעברו ניתוח כזה מאד נהנו מימנו מיכמה סיבות הנרתיק הרחב גורם לרעשים בריחת אויר במהלך יחסי המין הנרתיק הרחב גורם לגבר הרגשה של חולשה שהוא לא מצליח למלא את הנרתיק ואילו האישה מרגישה רע עם נרתיק גדול ורחב לכן בדרך כלל אחרי ניתוח שני בני הזוג מאד מרוצים לגבי המחיר זה תלוי בניתוחבביטוחים שיש לך אני מציע שניפגש ונדבר על הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טלי

ד''ר שמואל לוין
    09/11/2008

ניתוח להצרת הנרתיק אינו פוגם ואינו מפחית בהנאת קיום יחסים אלא ההפך ,הניתוח מגביר את חיכוך באת קיום יחסים וכתוצאה מגביר את ההנאה.
    נישמח שתבואי למרפאתינו על מנת שנוכל ליעץ לך לגבי כל שאלה שתירצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו